MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİNİN HAKLI GURURU

Mardin´de Öğretmen Derya Korkmaz`ın Kurucu Müdürlüğünü yaptığı Mardin Özel İlgi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri TEOG sınavlarında %70 oranında başarı göstererek haklı bir gurur yaşadı.

9.09.2016 13:26:40 0
MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİNİN HAKLI GURURU


Mardin´de  Öğretmen Derya Korkmaz'ın Kurucu Müdürlüğünü yaptığı  Mardin  Özel İlgi Etüt  Eğitim Merkezi öğrencileri TEOG sınavlarında %70 oranında başarı göstererek haklı bir gurur yaşadı.

 Bireye özgü öğretim anlayısıyla dersaneciliğe farklı bir bakış açısı getiren  Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Çocuğun evindeki rahatlığı ve huzuru bulacağı  eğitim ve öğretimi bir arada göreceği farklı bir ortam sunuyor. Özel İlgi Etür Merkezinde; Sınıflar 7 ve 12 kişilik gruplardan oluştuğu için öğretmenler ,öğrencilerinin bireysel farklılıklarını daha iyi gözlemyerek Sınıfta yeterince kavranılmayan konular  branş öğretmenleriyle bire bir işlenir. Tüm derslerden özel ders alıyormuşçasına ders görmek mümkün hale geldiği için de başarı kaçınılmaz hale geliyor.

Özel İlgi Etüt Eğitim Merkezi sorumlusu Eğitimci Derya Korkmaz Artuklu Haber'r şunları söyledi;

Merkezimize bir süre devam eden öğrenciler ödevlerini seve seve, derslerini de isteyerek çalışmaya başlıyor. Satranç ve farklı sosyal etkinliklerle öğrencilerimize eğlenceli bir bir zaman ve kaliteli bir ders çalışma imkanı sağlıyoruz.

Özel ilgi Etüt eğitim merkezine gelen öğrenciler, okul sınavlarına ve TEOG sınavına  programlı bir şekilde hazırlanır. Öğretmenlerimiz , öğrencilerin ödevlerini anlayarak ve konuyu tam öğrenerek tamamlamalarına yardımcı olur .  Öğrenciler  yerli ve yabancı öğretmenler eşliğinde ingilizce konuşma becerısı kazanır.
 Eğitim ve öğretimin yanında, öğrencilerimizin ders sonrasında kaliteli ve keyifli zaman geçirmeleri için çeşitli sosyal faaliyetler yapılır. Ayrıca; büyüme çagındaki cocuklara  dengelı beslenme alıskanlığı kazandırılır.''Diyen Derya Korkmaz,''Özel İlgi Her Öğrencinin hakkıdır''Dedi.

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71