MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİ BAŞARIYA DOYMUYOR

23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavında Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Öğrencileri elde ettikleri başarı ile büyük gurur duydular.

29.11.2016 19:31:36 0
MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİ  BAŞARIYA DOYMUYOR

23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavında Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Öğrencileri elde ettikleri başarı ile büyük gurur duydular.

 

2016-2017 eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG sınavında Mardin  Özel İlgi Etüt Merkezi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

 

Mardin Özel  İlgi Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz  bu çalışmanın belli bir emeğin ürünü olduğuna vurgu yaparak, "Öğrencilerimizin ve her öğretmen arkadaşımızın motivasyonunu hiç bozmadan, özveriyle çalışması sayesinde bu başarı gerçekleşmiştir. Bu başarının devamının ikinci dönem yapılacak olan TEOG sınavında da gerçekleşmesi için ikinci dönem daha azimli ve kararlı bir şekilde çalışacağız" dedi.

 

Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi olarak seçme Öğrencileri Merkez'e kabul ettiklerini belirten Korkmaz ,Özel İlgi Etüt Merkezi olarak  misyonumuz  vizyonumuz  yanlız   teog  sınavı değildir 1,ci sınıftan   7,ci  sınıfa  kadar  eğitim görmekte olan öğrencilerimiz  Mardin İli genelinde  yapılan   tüm deneme sınavları   ve okul yazılilarında üstün başarı göstermektedir. Eğitimin   yalnızca    okul derslerinden   ibaret olmadığını belirten Müdür Korkmaz,bundan yola çıkarak  Etüt merkezi öğrencilerine ,  Keman  .Gitar  . Voleybol .  Basketbol  .  Futbol ve Tenis   etkinlikleri düzenleyerek çocukların özel  yeteneklerini  keşf  etmekteyiz ''Dedi

 
Mardin'de  geçirdiğimiz  bu zor  süreç  içerisinde    Öğrencilerimizin    Psikolojik  anlamda yaşanan olaylardan etkilenmemesi  için  uzman   kadromuzla  yogun bir çalışma   temposu içerisinde destek çalışması yürüttüklerini ve öğretmen arkadaşların  motivasyonunu hiç bozmadan, özveriyle çalışması sayesinde başarının  yakalandığını belirterek,Bu başarının devamının ikinci dönem yapılacak olan TEOG sınavında da gerçekleşmesi için ikinci dönem daha azimli ve kararlı bir şekilde çalışacağız" dedi.
 
 
Mardin Özel  İlgi Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz  "Öğrencilerimiz sene başından beri planlı olarak çalışmaya devam ettiler. Ailelerinin de çok önemli desteği oldu. Bu başarının kazanılmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrenci velilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi de kutluyorum" dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00