MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİ`NE YOĞUN İLGİ

Kurucu Müdür Derya Korkmaz liderliğinde Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi başarıları ile göz dolduruyor.

9.11.2016 15:04:49 0
MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİ`NE YOĞUN İLGİ

Kurucu Müdür Derya Korkmaz liderliğinde Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi başarıları ile göz dolduruyor.

 

Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz, modern çağın yaşam koşulları ve eğitim sistemindeki değişimler, gelişimler, yeni ihtiyaçların ortaya çıkmasına da neden olduğuna dikkat çekerek, bu ihtiyaçlardan biri de etüt merkezleri olduğunu  belirten  Korkmaz  “ Artık tüm il ve ilçelerimizde yeni etüt merkezleri açılıyor. Etüt merkezi öğrencilerin okul öncesi ve okul sonrası zamanlarını en verimli şekilde geçirdikleri merkezdir. Etüt merkezinde öğrenciler derslerini çalışır, ödevlerini yapar.

 

Etüt Merkezlerinin Günümüz dünyasında öneminin gittikçe arttığını ve Veliler tarafından da bunun anlaşıldığını belirten Derya Korkmaz,Bu konuda iddialı olduklarını ve Öğrencilerinin sınavlarda aldıkları başarılı sonuçların tesadüfi olmadığını belirterek,başarılarının her dönem artmakta olduğunu açıkladı.

MİSYONUMUZ

Gelecek nesillere olan borcumuzu, eğitim meşalesini onlara ileterek ödemek…

Öğrencilerimizi, yeteneklerine göre, özgüven ve sorumluluklarının bilincinde olarak, çağdaş bilgi düzeyine ayak uydurabilen, gerek bir sonraki gerekse daha ileri düzeydeki eğitim öğretim kurumlarına tam donanımlı bir şekilde ulaşan bireyler olarak yetiştirmek.

Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz;

VİZYONUMUZ

Çocuklarımızın hem eğitim hem de öğretim alanlarında ön plana çıkmasını sağlamak.
Özgüven duygusunu geliştirerek başarılarının üst düzeye çıkmasına yardımcı olmak.
Kendilerini tanımalarına imkân sunarak, hayatlarının her alanında planlı ve programlı birer birey olmaları için onlara yol göstermek.
Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği içerisinde, ülkemizin ihtiyacı olan ve başarıyı sürekli kovalayan bireyler yetiştirerek, ön plana çıkan bir etüt merkezi olmak.


Gerek okul derslerine olan takviyelerle, gerekse ders dışı kişisel gelişime destek veren programlarımızla öğrencilerimizi çok yönlü geliştirmek. Olduğunu belirterek,Günü kurtaran değil,Geleceğe Işık saçan,Meşaleyi  her daim taşıyan bir kurum olma yolunda çalışmalar yürüttüklerini açıkladı.


Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz,Öğrencilerinin 23-24 kasım 2016 tarihinde yapılacak olan 1.TEOG sınavına çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek,Geçmiş sınavlarda elde edilen sonuçların başarılarının göstergesi olduğunu  ,Öğrencilerinin başarılı olmaları için her türlü Öğrenim şartlarının Merkezlerinde mevcut olduğunu belirterek,Başarılı olmaları için her türlü desteği verdiklerini ifade etti.


 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00