MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Öğretmen ve Öğrencileri ,geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş?ta yaşanan hain terör saldırısını nedeniyle Şehit olan Polislerin adına başsağlığı dilemek üzere Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar`a anlamlı bir ziyaret gerçekl

17.12.2016 18:37:18 0
MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Öğretmen ve Öğrencileri ,geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısını nedeniyle Şehit olan Polislerin adına başsağlığı dilemek üzere Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'ı Ziyarete  Özel İlgi Etüt merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz ve Yönetici Deniz Korkmaz ile  Etüt merkezi Öğrencileri katıldı.

 

Mardin Özel ilgi Etüt merkezi   öğretmen ve öğrencileri ellerinde çiçeklerle Mardin il  Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Hasan Onar'ın  makamına geçtiler. Gelen öğrencileri kapıda karşılayan Mardin İl  Emniyet Müdürü Hasan Onar  Öğretmen ve Öğrencilerin İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırı sonrasındaki başsağlığı dileklerini Emniyet teşkilatı adına kabul etti.  

 

MARDİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ONAR  ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ


Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi  öğretmen ve öğrencilerine yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Öğretmen ve  Öğrencilerin ziyaretlerinden  dolayı oldukça duygulandığını ifade eden Mardin il emniyet   Müdürü Hasan  Onar  “ Vatanına milletine böyle sımsıkı bağlı, Polisini seven, yüreği kocaman böyle güzel öğrenciler yetiştiren ve emek veren tüm öğretmenlerimize, Bu öğrencilerin elinden tutan Öğretmenlere şahsım ve emniyet teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88