MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİNDEN TEOG SINAVINDA BÜYÜK BAŞARI

Mardin`de Eğitim ve Öğretime önemli katkı sağlayan Özel İlgi Etüt merkezi , 8. sınıf öğrencilerine yönelik 23-24 Kasım`da düzenlenen birinci dönem ortak sınav sonuçları TEOG Sınavında aldığı başarılarla bir kez daha adından söz ettirdi.

3.01.2017 15:33:53 0
MARDİN ÖZEL İLGİ ETÜT MERKEZİNDEN  TEOG SINAVINDA BÜYÜK BAŞARI

Mardin'de Eğitim ve Öğretime önemli katkı sağlayan Özel İlgi Etüt merkezi , 8. sınıf öğrencilerine yönelik 23-24 Kasım'da  düzenlenen birinci dönem ortak sınav sonuçları TEOG Sınavında aldığı başarılarla  bir kez daha adından söz ettirdi.

 

Özel İlgi Etüt Merkezi Öğrencileri  8. sınıf öğrencilerine yönelik 23-24 Kasım'da  düzenlenen birinci dönem ortak sınav sonuçları TEOG Sınavında ;

 

Öğrencilerinden;

1-Merve Babaoglu                        Mukerrem Tufekci  ilköğretim okulu 1.si,

2-Seyma Gök 2 yanlis                   13 Mart Ortaokulu 1. si,

3-Miray tatlidede                          Gursel mahmud Tatlidede okul 3.su

 

olarak bir kez daha önemli başarıya imza attılar.

 

Mardin Özel İlgi Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Derya Korkmaz Öğrencilerinin elde ettikleri başarılarla gurur duyduğunu belirterek,Başarılaraının asla tesadüf olmadığını ve sistemli çalışmalar sonucunda bu başarının yakalandığınuı belirterek,Öğrenci ve velileri ile Öğretmenlerini  bu başarıdan dolayı kutlayarak,şunları söyledi:“Kasım ayında yapılan I. Dönem TEOG Sınavında üç öğrencimiz  önemli başarılar yakalayarak büyük bir başarı elde etmiştir.Öğrecilerimizi  TEOG  sınavı için en hızlı  ve sistemli bir şekilde eğitimini vererek sınava en sağlıklı bir şekilde hazırlayan  kurumlar içindeyiz.

 

Elde ettiğimiz yüksek başarı bunun doğal bir sonucudur.  Hiçbir başarı tesadüf değildir. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve elbette velilerimizin katkısıyla sistemli bir şekilde çalıştık. Başarıya giden yolda farklı uygulamalar yaptık. Bu çalışmanın içinde tüm gayretiyle yer alan idari kadromuzu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Geleceğimiz için birer meşale olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için 2016-2017 eğitim öğretim yılında da yeni eğitim programımızla çalışmalarımıza devam  ediyor ve edeceğiz”dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88