MARDİN SGK İL MÜDÜRÜ ŞAHİN`DEN ``3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ``MESAJI

Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkerim ŞAHİN, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mardin 2.12.2016 13:46:03 0
MARDİN SGK İL MÜDÜRÜ  ŞAHİN`DEN ``3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ``MESAJI

Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulkerim ŞAHİN, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Abdulkerim ŞAHİN, yayınladığı mesajda, Sosyal Güvenlik Kurumu olarak engelli vatandaşların yaşam kalitesini yükselttiklerini söyledi.

 

Bu yönde sağlıklı çalışmalar yapıp kalıcı çözümler ürettiklerini dile getiren ŞAHİN, bu konuya katkı sunmak, toplum olarak herkesin temel sorumluluğu olduğunu belirtti. ŞAHİN, “Toplumsal hayatımızın içerisinde, engellilerin de hayatın her alanında kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri temel bir insan hakkıdır. Bu bağlamda, engelli insanlarımızın maruz kaldığı eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, istihdam yoluyla özgürleşmelerini sağlamak, yaşam koşulları ve bakım hizmetlerini iyileştirmek, ön yargılarla mücadele etmek ve onlara güvenli bir gelecek sunmak, millet ve devlet olarak en temel görevimizdir.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu olarak bizler, sosyal devlet anlayışının gerekliliği içerinde konuya hassasiyetle eğiliyor, engellilerimizin kendine yeterli, üretken, özgür bireyler haline gelmelerini ve bu bağlamda toplumla bütünleşmelerini sağlayacak hizmetlerden azami ölçüde istifade etmesine dönük çalışmalar yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum. Bu düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36