Mardin `Sosyal Yaşam Evi` Vatandaşların Beğenisini Kazandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından onarımı yapılarak kısa bir süre önce vatandaşların hizmetine sunduğu Mardin Sosyal Yaşam Evi, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Mardin 23.11.2017 08:47:44 0
Mardin `Sosyal Yaşam Evi` Vatandaşların Beğenisini Kazandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından onarımı yapılarak kısa bir süre önce vatandaşların hizmetine sunduğu Mardin Sosyal Yaşam Evi, vatandaşların  büyük beğenisini kazandı. 

 

Mardin Cezaevi karşısında yapılan Sosyal Yaşam Evi, şehir dışından ve ilçelerden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşların dinlenme, mescid, çocuk oyun alanları ve ücretsiz ikramlarıyla ihtiyaçlarını gideriyor.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin  Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili  Mustafa Yaman, "Hemşehrilerimizin rahat etmeleri için belediyenin tüm imkanlarını kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Hizmet odaklı belediye olarak Mardinlilerin yaşamlarına değer katan projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Yaman, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren belediyenin tüm imkanlarını Mardinli hemşehrilerimiz için kullanacağımızı söylemiştik. Bu doğrultuda Sosyal Yaşam Evi'nin onarımına hemen başladık. Kısa süre içerisinde bitirdiğimiz Sosyal Yaşam Evi, hemşehrilerimizin hizmetinde. İnsan hayatına değer katan ve yaşamlarını kolaylaştıran çalışmalarımıza devam ettireceğiz." diye belirtti.

 

Sosyla Yaşam Evi'nde genel itibari ile cezaevine gelen tutuklu ve hükümlülerin ailelerine hizmet ettiklerini söyleyen Yaman, şunları söyledi:

 

"Sosyal Yaşam Evi'nde yaptığımız dinlenme salonlarında aileler dinlenme imkanı buluyor. Bu sırada kendilerine ikramlarımız oluyor. İbadetlerini yapmak isteyen bayan ve erkekler için ayrı ayrı yerlerimiz mevcut. Bebeği olan anneler için ayrı ebeveyn odası yaparak rahat zaman geçirmesini sağlıyoruz. Hem bahçede hemde içerde yaptığımız oyun alanları ile çocuklarımız eğlenceli vakit geçirebiliyor. Yapılanlardan menun olan hemşehrilerimiz bize dua ediyor."

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 

 

 

 

 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04