MARDİN TANITIM GÜNLERİ`NDE MUHTEŞEM SEYHAN GÜLER KONSERİ

İstanbul'da düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri'nin ikinci gününde Türk Halk Müziği Sanatçısı Seyhan Güler bir konser verdi.

7.02.2015 03:03:46 0
MARDİN TANITIM GÜNLERİ`NDE MUHTEŞEM SEYHAN GÜLER KONSERİ

İstanbul’da düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri’nin ikinci gününde Türk Halk Müziği Sanatçısı Seyhan Güler munteşem bir konser verdi.
İstanbul Feshane’de düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri ikinci gününde çeşitli etkinliklerle devam etti.
Her gün binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Mardin Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında, yurttaşlara Mardin yöresine ait ezgilerden oluşan konserler veriliyor.

Saat 20.00'de başlayan ve yaklaşık  1 saat süren konserinde ''Türkülerin Sultanı''lakaplı Türk Halk Müziğinin tanınmış sanatçılarından Seyhan Seyhan Güler,İbrahim Tatlısesin eserlerinden seçtiği Repertuarında Mardin,Tokat Türküleri ile Halay Potborisi seselendirdiği konserine Yoğun ilgi gösterildi.Konserde Genç kızlar sahneye çıkarak uzun süre halaylar çekti.
Konserin bitiminden sonra Artuklu Belediye Başkanı M.Emin Irmak tarafından,Sanatçı Seyhan Güler'e plaket verildi.
Mardin Tanıtım Günleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

8.02.2015 Tarihinde sona erecek Mardin Tanıtım Günleri Etkinlikleri ,ziyaretçi Rekoru kırdı.Etkinliklerin  2 Gününde 200 bin ziyaretçinin izlediği Etkinlikler Bugüne kadar düzenlenen Etkinlikler arasında en çok ziyaretçi çeken Etkinlik olarak Ziyaretçi Rekoru kırarak tarihe  geçti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


,