MARDİN TANITIMINA İMAF DESTEĞİ

Mardin Valiliği öncülüğünde fuara katılım sağlayan Mardin tanıtım alanına İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları fuar boyunca destek sundu.

Mardin 12.12.2015 10:17:04 0
MARDİN TANITIMINA İMAF DESTEĞİ

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF), İzmir Turizm Fuarı’nda Mardin’in tanıtımı için aktif destek sundu. Mardin Valiliği öncülüğünde fuara katılım sağlayan Mardin tanıtım alanına İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları fuar boyunca destek sundu.

Mardin Valiliği Mardin Kent Tanıtım Alanı ile İzmir Turizm Fuarı’na katıldı. İMAF, fuar boyunca Mardin’in tanıtımı için aktif katılım sağladı. Mardin’den İzmir’e gelen konuklarla ve kent tanıtım yeri ile yakından ilgilenen İMAF’a Mardin İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

KENTİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, Mardin’in binlerce yıllık geçmişi ile diller, dinler ve kültürler kenti olduğunu söyleyerek, “Tarihe tanıklık etmiş bu görkemli kentin çocukları olmaktan onur duyuyoruz. Türkiye’nin ve dünyanın neresinde olursa olsun, kentimize sahip çıkıyoruz. İzmir’de de stant açarak turizm fuarında kentimizi tanıtan Mardin Valiliğimize ve Mardin İl Kültür Turizm Müdürlüğü’ne candan teşekkür ederim. Bizler de burada, kadın, gençlik ve yönetim birimlerimizle üzerimize düşeni yapmaya çalıştık” dedi.

MARDİNSİZ FUAR OLMAZ

İMAF Genel Sekreteri Beşir Tunç da, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Biz, İzmir’de yaşayan Mardinliler olarak, doğduğumuz ve köklerimizin olduğu Mardin’imiz için her türlü desteği sunmaya hazırız. Bu Mardinsiz olmazdı. Bu renk ve kültür harmanına Mardin çok yakıştı” diye konuştu.

BARIŞIN VE HOŞGÖRÜNÜN KENTİ

Mardin İl Kültür ve Turizm Müdür Alaaddin Aydın da, İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Bizi İzmir’de yalnız bırakmayan ve varlığı ile güç veren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Kadim kent Mardin’i tanıtmak tüm dünyaya hoşgörü ve barışı anlatmaktır. Bu çaba içinde olan tüm hemşerilerimizi kutluyorum” ifadesini kullandı.

Aydın, İMAF Genel Başkanı Ademhan’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Yönetim kurulu üyelerine de telkari işlemesi gümüş ay-yıldız hediye etti. 

 
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR
 
 

20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00