MARDİN TOPLUMSAL DAYANIŞMA FEDERASYONU BAŞKANI ÖTER`DEN BAYRAM MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF.Başkanı Mehmet Şerif Öter, ?Kurban Bayramı?na şiddet ortamında girmek hepimizi derinden üzüyor.Umudumuz Mübarek Kurban bayramı şiddetin sona ermesine vesile olur? dedi.

Mardin 23.09.2015 11:37:11 0
MARDİN TOPLUMSAL DAYANIŞMA FEDERASYONU BAŞKANI ÖTER`DEN BAYRAM MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF.Başkanı  Mehmet Şerif Öter, “Kurban Bayramı’na şiddet  ortamında girmek hepimizi derinden üzüyor.Umudumuz Mübarek Kurban bayramı şiddetin sona ermesine vesile olur” dedi.
 

MTDF. Başkanı Öter, Yayınladığı bayram mesajında,son dönemde yaşanan ölüm ve şiddet olayları nedeniyle derin bir üzüntü içinde olduklarını kaydetti.
Öter; “yaşanan şiddet sonucu  çok sayıda İnsanımızı kaybettik. Ateş düştüğü yeri yakıyor.Ama  bilinmelidir ki burada düşen her ateş hepimizin yüreğini yakıyor.Bu ülke tüm etnik gruplarıyla bin yıldan fazladır,birlikte,kardeşçe,bir arada yaşıyor.Kültürlerimizle,örf ve adetlerimizle evlilikler neticesinde dünyaya gelen ortak çocuklarımızla Ülke insanları olarak tek vücut olmuşuz.Hal böyle iken Dağda,Kışlada,karakolda,sokakta ve her ortamda şiddet sonucu yaşamlarını yitiren tüm insanlar bizim canlarımızdır. "Bayramlar özü itibarıyla kucaklaşma,barışma günleridir.Emperyal güçlerin projeleri sonucu.Ülkemizde ve İslam coğrafyasında acımasızca tüm vahşetiyle devam eden Savaşların,katliamların ve akan Kardeş kanın son bulmasını,Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Varlığı ebedi,Gücü ve kudreti sınırsız olan merhamet sahibi yüce rabbimizden diliyorum. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum."Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00