MARDİN TURİZMCİLERİ.10.TRAVEL TURKEY İZMİR`DE GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Güngör 8-11 Aralık tarahleri arasında 10.`Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı?nda bu yıl da yer alacaklarını açıkladı.

Mardin 5.12.2016 21:22:52 0
MARDİN TURİZMCİLERİ.10.TRAVEL TURKEY İZMİR`DE GÖRÜCÜYE ÇIKACAK


Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Güngör 8-11 Aralık tarahleri arasında 10.'Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’nda bu yıl da yer alacaklarını açıkladı.

 

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Güngör  Artuklu Haber'den Abdullah Ortaç'a yaptığı açıklamada,turizm sektörünün en önemli organizasyonları arasında yer alan 10.Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarında yer alarak Tarih, kültür ve medeniyet şehri olan Mardin’imizi, sahip olduğu potansiyelle birlikte her alanda tanıtmanın gayreti içerisinde olacağız. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) sponsorluğunda  yer alacağımız fuarda Türkiye’den ve dünyanın değişik ülkelerinden bölgelerin gelen misafirler burada tadımlık da olsa Mardin’i görme fırsatı sunarak Mardin'i yakından tanımalarına imkan sağlayacağız. Bu önemli organizasyonda turizm zenginliklerimizi, farklı destinasyonlarımızı yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan yerli turizmcilere göstermeyi hedefliyoruz. Ayrıca İzmir’de çok sayıda Mardinli hemşerimiz yaşıyor. Burası adeta ikinci bir Mardin gibi, İzmir’de yaşayan hemşerilerimizle kucaklaşmak üzere de   8-11 Aralık tarihleri arasında İzmir'de olacağız. Hemşerilerimizle olan buluşmamızda aynı zamanda Mardin’in için daha neleri yapabileceğimizin fikir alışverişini de yapıyoruz ve İzmir'de bulunan Tüm Mardinli STK'ları ile Mardinli hemşerilerimizi fuar'a ziyaretimize gelerek bizlere destek olmaya çağırıyoruz.Ayrıca MARTOD'a ve Mardin Turizmine verdiği desteklerden ötürü de Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sayın Yılmaz Altındağ'a  Mardin Turizmcileri olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.''Dedi.

 

FUAR İzmir, 8- 11 Aralık 2016 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi   turizm  sektörüne ev sahipliği yapacak. 4 gün boyunca profesyonel ziyaretçiye açık olacak ve  son tüketici A holünü fuar boyunca, B holünü ise 10-11 Aralık 2016 tarihlerinde ziyaret edebilecek. Fuarın giriş ücretleri; hafta içi sadece A holü 5 TL, B holü ise 15 TL olacak ve  Hem A hem de B holünü ziyaret etmek isteyenler için hafta içi giriş ücreti 15 TL olarak belirlenirken, hafta sonu 5 TL ücretle tüm fuar gezilebilecek. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19