MARDİN VALİLİĞİNDEN ``MİDYAT SALDIRISI``AÇIKLAMASI

Mardin Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Bugün Midyat Emniyet Müdürlüğüne Teröristler tarafından Gerçekleştirilen Bombalı araç saldırısında,;2 Polis Memurunun Şehit olduğunu , 3 Sivil vatandaşın hayatını kaybettiği, güvenlik görevlisi ve siv

Mardin 8.06.2016 19:19:09 0
MARDİN VALİLİĞİNDEN ``MİDYAT SALDIRISI``AÇIKLAMASI

 Mardin Valiliği  tarafından yapılan yazılı açıklamada Bugün Midyat Emniyet Müdürlüğüne Teröristler tarafından Gerçekleştirilen Bombalı araç saldırısında,;2 Polis Memurunun  Şehit olduğunu , 3 Sivil vatandaşın hayatını kaybettiği, güvenlik görevlisi ve sivil olmak üzere 52 vatandaşın yaralandığı açıklandı.

Mardin Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şöyle;

İlimiz Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına bugün saat: 11.10 sıralarında bomba yüklü araçla terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

 Saldırı neticesinde;2 Polis Memurumuz Şehit olmuş, 3 Sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, güvenlik görevlisi ve sivil olmak üzere 52 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılara Midyat Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından 22 yaralı bölgedeki çeşitli hastanelere ileri tetkik ve tedavi için sevk edilmiştir.

  Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar ilgili birimlerimizce yürütülmektedir.

  Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.''Denildi.

Olaydan sonra Mardin'in Kanaat Önderlerinden Ak Parti Mardin Milletvekili aday adaylarından,Süleymen Çelik ve Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Melih Güneştan olay yerinde İncelemelerde bulunarak,yetkililerden Bilgi aldı.

Daha sonra Midyat Devlet Hastanesine Giden Süleymen Çelik ve Melih Güneştan Devlet hasyanesinde tedavi görmekte olan yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bılındu.

 

Olayın duyulması ve Midyat Belediyesi tarafından Kan Anonsu yapılması üzerine Midyat Devlet hastanesine akın eden Midyatlılar Kan vermek için birbirleriyle yarıştı.

ARTUKLU HABER AJANSI-MİDYAT


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90