MARDİN VALİSİ KOÇAK`TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.
Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.
Vali Koçak Kandil Mesajında şunalı söyledi:
''Bu gece manevi bir yenilenme mevsimi olan mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin bir kez daha sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşayacağız.
Üç aylar, maneviyatın daha yüksek yaşandığı zamanlardır. Bir yıl boyunca çeşitli sınavlardan geçen ruh dünyamızı onarmak, yaşamın hengâmesi karşısında yorulan kalbimize bir şifa, hayatımızı ve yaşadıklarımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan mağfiret ve merhamet mevsimidir.
Bu merhamet mevsimini fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki niteliklerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.
Bu duygularla öncelikle Mardinli vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını yüce Mevla’dan temenni ediyorum''Dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
ABB, 4. GELENEKSEL TIP BAYRAMI KOŞUSU’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
-
2
Ziynet Sali'den Dünyaya Barış Mesajı
-
3
HAFSANUR SANCAKTUTAN BOĞAZİÇİ MARKA ZİRVESİ’NDE GENÇLERLE BULUŞTU
-
4
Ömür Gedik ve Gülden Karaböcek Sahneyi Salladı
-
5
ANKARA İTFAİYESİ TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
-
6
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
7
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
8
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
9
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
10
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
11
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
BIST 100
15781,43%-0,17
-
DOLAR
44,46% 0,11
-
EURO
51,16% -0,10
-
GRAM ALTIN
6481,01% 0,99
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00



