MARDİN VALİSİ MUSTAFA YAMAN VATANDAŞLARLA İÇ İÇE ....

Yediden yetmişe herkesi kucaklayan bir yapıda devletin gülen yüzünün gösterilmesi şiarı ile hareket eden Yaman, bu kapsamda Mardin ve ilçelerinde yaptığı ziyaretler ile beğeni topluyor.

6.05.2017 10:43:07 0
MARDİN VALİSİ MUSTAFA  YAMAN  VATANDAŞLARLA İÇ İÇE ....

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman ve eşi Gülseren Yaman sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Yediden yetmişe herkesi kucaklayan bir yapıda devletin gülen yüzünün gösterilmesi şiarı ile hareket eden Yaman, bu kapsamda Mardin ve ilçelerinde yaptığı ziyaretler ile beğeni topluyor. Bazen çocuklar ile bir araya gelen Yaman, bazen de kadınlar ve gençler ile buluşmalar gerçekleştiriyor. Kimi zaman hasta ailelerini ziyaret eden Yaman, engelliler ile yaptığı etkinlikler ile de farkındalık çalışmaları yapıyor.

Vali Yaman:''Bizleri yanlarında hmelerini önemsiyoruz''

“Amacımız vatandaşlarımızın bizleri her zaman yanında hmesidir” diye konuşan Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman  “Kentimizde hemşehrilerimiz ile iç içe olmak adına durmaksızın çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kapılarını çalarak, onların dertlerine, kederlerine ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Bir sofrada aynı yemeğe kaşık sallıyor ve kentimizin daha ileri seviyelere gitmesi adına hasbihal ediyoruz. Vatandaşlarımız da bizleri arasında görmekten dolayı her zaman mutlu olduğunu beyan ediyorlar. Onların duası bizler için herşeyden daha değerlidir” ifadesini kullandı.

 

Kentin asıl sahipleri olan Mardinlilerden beklentileri de yapılan ziyaretler ile bizzat öğrendiğine vurgu yapan Yaman, ”İlimizin sorunlarının sona ermesi adına devletimiz bütün imkanlarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. İlimizdeki gelişmeler herkesin malumudur. Bizler ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan nasıl bir şehir beklediklerini de öğreniyoruz. Bu sayede beklentilerin karşılanması adına hemen hareket ediyoruz. Ortak aklın inşasını önemseyen bir yapıda hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00