Tarih: 17.01.2017 11:43

MARDİN YENİ İL MÜFTÜSÜ ÇİÇEK, MARDİN`E PROJELERİ İLE GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Mardin yeni İl Müftüsü İsmail ÇİÇEK, İl Müftü Yardımcısı İsmail Ünal tarafından cübbe ve sarık giydirilerek görevine başladı.

 

Mardin'de göreve başlaması  ve Cübbe giymesi nedeniyle düzenlenen Törende konuşan İl Müftüsü İsmail ÇİÇEK,konuşmasında Mardin'de İl Müftülüğü olarak hayata geçirecekleri projeleri de anlattı.

 

Modern çağın şahitleri olarak aktif bir varoluş sergileyeceğiz. Bize ait olan ancak bizde olmayan tüm yitik değerlerimizi bir iyilik hareketi olarak taşımaya çalışacağız.

 

Bizim için birileri emek sarf etti. Biz de başkaları için emek sarf etmeye gayret göstereceğiz.

 

Personelimizle birlikte oluşturacağımız proje ofisinde “arge çalışmalarımızı” yapacak, uygulana gelen projelerimize devam edilecek, çalışmalar hazırlayarak yeni bir vizyonla uygulamaya taşıyacağımızı düşünüyoruz.

 

Hayal ettiğimiz ve bir kısmını daha önceki görev yerlerimizde uyguladığımız projelerin bir kaçından bahsederek konuşmamı sonlandırmak istiyorum.

 

CAMİ HİZMETLERİNİ GELİŞTİRME PROJELERİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EĞİTİM HİZMETLERİNİ GELİŞTİRME PROJELERİ

 

 

 

 

 

 

 

SOSYAL VE KÜLTÜREL İÇERİKLİ DİN HİZMETLERİNİ GELİŞTİRME PROJELERİMİZ DE OLACAKTIR.

 

YARDIM KAMPANYALARI

 

 

CEZA EVLERİNE GÖTÜRÜLEN HİZMETLER

 

STK TOPLANTILARI

 

Bunlar dışında rutin hizmetlerden olan “sosyal ve kültürel içerikli “ birçok çalışma müftülük personelimiz ile birlikte uyum içerisinde gerçekleştirilecektir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —