Nesine 3. Lig 4. Grup lideri Mardin 1969 Spor, daha önce Hava Şartları nedeniyle ertelenen 21. hafta maçında yarın Mardin 21 Kasım Şehir stadında taraftarlarının yoğun desteği ile Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek.
Yarın saat 14.00 ‘te Mardin 21 Kasım Şehir stadında hakem Berk Sipahi’nin görev alacağı ve Büyükçekmece Tepecikspor Karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı.Kalan 5 Maçı alarak Şampiyonluğu göğüslemek isteyen Yönetim yayınladığı duyuru ile Tüm Biletleri Yönetim Kurulu tarafından ödenen Karşılaşmada taraftarların Biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecekleri ve Maça gelmek isteyen Kızıltepeli taraftarlar için de ayrıca ücretsiz ulaşım imkanı sağlandığı duyurularak ;
“Mardin 1969 Spor’umuz ile Büyükçekmece Tepecikspor arasında Mardin 21 Kasım Şehir Stadında 2 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’da oynanacak, Nesine 3. Lig 4. Grup 21 hafta erteleme maçı için Kızıltepe Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Zeynelabidin İncesu tarafından ücretsiz bir şekilde taraftarımız için otobüs seferleri düzenlenecektir.
Otobüslerin belirlenen noktalardan hareket saatleri, Kızıltepe Özgürlük Meydanı Lokman Kuyumculuk yanı iki otobüs saat 12.00, TOKİ Kızıltepe Devlet Hastanesi karşısı Mutlugros yanı bir otobüs saat 12.00 olarak belirlenmiştir.
Her 3 aracımız maç bitiminde taraftarlarımızı stadyumdan alarak tekrar Kızıltepe’ye getirecektir. İhtiyaç halinde daha çok araç kaldırılacaktır. Kızıltepe Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Sayın Zeynelabidin İncesu‘ya destekleri için teşekkür ederiz.” denildi.
Ayrıca Tüm şehirdeki binalarda Mardin1969 Spor Bayraklarının dalgalanmasını isteyen Mardin 1969 Yönetimi yarın oynanacak ve Şampiyonluk yolunda çok önemli olan Maçta taraftarların mutlaka tribünde yerini alarak takımı 90 boyunca desteklemesini temenni ediyoruz.” denildi.
Midyat Belediyesi de yarın oynanacak Mardin 1969 Spor-Büyükçekmece Tepecik spor maçına gitmek isteyecek Midyatlı taraftarlar için ücretsiz olarak saat 12.00'de Belediye Binası önünden araç kaldırılacağını duyurdu.
Nusaybin ilçesinde de İş İnsanı ve Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel tarafından ücretsiz Otobüs seferleri Nusaybin Barış Parkı Önünden saat 12!00'de sınırsız olarak Mardin'e Taraftarları taşıyacağı bildirildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
9659,48%0,49
37,96% 0,06
40,95% 0,00
3807,60% 0,22
6070,97% 0,00