MARDİN 21 KASIM ŞEHİR SATDININ YENİLENME PROJESİ BAŞLADI
Mardin Şehir stadının Yenileme Çalışmaları için stadın yıkımına başlandı.
Mardin Şehir stadının Yenileme Çalışmaları için stadın yıkımına başlandı.
Mardin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından 21 Kasım Şehir Stadyumunda yenileme çalışmaları başladı.
Stadyumda; Doğal Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 500 Seyirci Kapasiteli Tribün, Atletizm Pisti, Aydınlatma çalışmaları gerçekleştirilecek.
Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada;''21 Kasım Stadyumunun yenilenmesine verdikleri destekten dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Ata Öztürk’e, Mardin Milletvekillerimiz Sayın Faruk Kılıç ve Sayın Muhammed Adak’a şükranlarımızı sunuyoruz.''denildi.
Ak Parti Mardin Milletveki,li Faruk kılıç ta yaptı açıklamada; ''Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nun yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Daha önce verdiğimiz söz doğrultusunda, Mardin’imize yakışır yeni bir stadyumun inşa süreci başlamış bulunuyor. Modern yapısıyla büyük heyecanlara ev sahipliği yapacak bu stadyumun, şimdiden tüm Mardinspor taraftarlarına ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.''dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Mardin'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Mevlit Programı Düzenlendi
-
2
MARDİN'İN MİDYAT İLÇESİNDE 2 MİLYAR 600 BİN LİRALIK TOPLI AÇILIŞ TÖRENİ
-
3
Mardin TSO, sigorta sektörü temsilcilerini iftar programında buluşturdu
-
4
CHP NİLÜFER'DEN 2500 KİŞİLİK SOKAK İFTARI
-
5
VNOTES Cerrahisi Kadınlara İzsiz, Ağrısız Tedavi İmkanı Sunuyor...
-
6
Dicle Elektrik'ten Tarihi Kente Modern Dokunuş
-
7
GENÇLER İÇİN YENİ KARİYER ALANI
-
8
Aliağa’dan Uluslararası Taekwondo Başarısı
-
9
AHMET ŞAFAK'TAN KÜLLİYE’DE RAMAZAN KONSERİ
-
10
Grip virüsünün bulaşma hızına dikkat
-
11
MANSUR YAVAŞ ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,81% 0,00
-
GRAM ALTIN
7149,55% 0,57
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00



