MARDİN ARTUKLU İLÇE YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

AK Parti Mardin Artuklu ilçesi yeni Hizmet Binası Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 6. Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Murat Yıldırım`ın hazır bulunduğu Muhteşem bir Törenle açılışı gerçekleştirildi.

Mardin 5.11.2014 23:01:03 0
MARDİN ARTUKLU İLÇE YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

AK Parti Mardin Artuklu ilçesi yeni Hizmet Binası Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 6. Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Murat Yıldırım`ın hazır bulunduğu Muhteşem bir Törenle açılışı gerçekleştirildi.
Artuklu İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası açılışına Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış, Kızıltepe İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya Derik İlçe Başkanı Ali Osman Tutal Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak Nusaybin İlçe Başkanı Osman Doğru Midyat İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı açılış törenine ilgi yoğun oldu..
Açılış töreninde bir konuşma yapan Ak Parti Artuklu İlçe Başkanı Av. Olcay SEKİZKARDEŞ
Açılış konuşmasında ,Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından 9 Temmuz 2014 tarihinde kurucu başkan olarak atandıktan sonra çalışmalara başladığını belirten,Artuklu İlçe Başkanı Avukat Olcay Sekizkardeş, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda; Artuklu ilçe başkanlığının fiziksel anlamda özerkliğe kavuşması için ayrı özerk bir binaya taşınması talimatı almıştık. Bu talimat doğrultusunda, hem il başkanlığımıza, hem kurumlarımıza hem de vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaşılabilirliği sağlama adına merkezi bir yer olan ilçe başkanlığımıza taşınma işlemimizi yaptık ve bugün de siz değerli katılımcıların uğurlu elleriyle binamızı hizmete açtık.” Artuklu ilçe Teşkilatımızın yeni hizmet binası Partimiz için Mardinimiz için Ülkemiz için Milletimiz için ve demokrasimiz için Hayırlara vesile olsun diyorum``dedi

Artuklu Hizmet Binasının açılış töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ise, Mardin’in büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte fesh edilen eski Merkez ilçe teşkilatının yerine kurulan Artuklu İlçe başkanlığının çok kısa sürede hazırlanıp, iyi bir şekilde dekore edildiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Açılış Töreninde son konuşmayı ise AK Parti Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Murat YILDIRIM yaptı Yıldırım konuşmasında Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek şunları söyledi :
``AK Parti’nin kuruluşundan buyana Türkiye’de önemli ilkler yaşandı. İnsan Hakları alanında, Faili Meçhullerin aydınlatılması noktasında, hukukun üstünlüğü noktasında yer altı ve yer üstündeki imar noktasında önemli mesafeler kat edildi. Yalnız bu alanlarda değil, sosyal adalet noktasında önemli atılımlar söz konusudur. Duble yollardaki hizmetler, 5 yıldızlı Hastanelerimiz, ama daha da önemlisi yeni eğitim sistemiyle okullarımızda seçmeli derslerde çocuklarımıza kur’an-ı kerim ve peygamber efendimizin hayatı ders olarak okutulmaya başlandı. Tabi bütün bunları yaparken, bu milletin inancına ne kadar önem verdiğimizi de göstermiş olduk. Bizler bunları yaparken birileri bütün bunlardan rahatsız oldu elbette. İşte bu rahatsız olanların Türkiye’nin üzerinde farklı hesapları, farklı oyunları söz konusudur.” dedi.
Gezi olaylarında bir çiçeği, bir böceği bahane ederek Ak parti iktidarını yıkmaya yönelik bir darbe girişiminin yaşandığını hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Gezi olaylarında AK Parti iktidarının ruhunu yıkmaya heveslenen Gezi olaylarının ruhu neydi? Hatırlarsanız, İstanbul valisi değişsin, İzmir Valisi değişsin, sanki Türkiye bir müstemleke, emir eder gibi bir ruhla bir platform ortaya çıkıyor ve daha da öteye gidiyor ve diyor ki: ‘Siz, üçüncü köprüyü yapmayacaksınız, Kanal İstanbul’u yapmayacaksınız, üçüncü hava limanını inşa etmeyeceksiniz. Yani Türkiye enerji koridoru olmasın!’ diyorlardı. Yani Türkiye yeni büyük Türkiye olmasın, eski Türkiye kalsın istiyorlardı” Milletten desteğini arkasına almış adam gibi adam olan Cumhurbaşkanımız elinin tersiyle bütün bunları itti. Bunlar muvaffak olamayınca bu defa 17-25 Aralık operasyonu tertiplendi, yargı darbesi denendi oda tutmadı. Yapılan seçimlerde elde edilen başarının ardından bu defa da gerçekten bütün Türkiye’yi üzen 6-7 Ekim olaylarını baş gösterdi. Bu olaylarda bu bölgede ölen 37 vatandaşımız hepsi de Kürt kökenli vatandaşlarımızdı. Ölen de Kürt’tü, Öldüren de Kürt’tü. Bütün bunlar aslında bir kaos ortamı yaratmaya yönelikti. Burada neyi bahane ettiler, Kobani’yi bahane ettiler. Allah aşkına soruyorum IŞİD’in İsrail’e yönelik bugüne kadar bir tehdidini, bir söylemini duydunuz mu? Ya da İsrail’in IŞİD ile ilgili söylediği bir tek cümle duydunuz mu? Bugün o katil İsrail’in askerleri, bizim ilk kıblemiz olan Mescidii Aksa’ya girdi ve daha önce yakıp, 2007 yılında Türkiye tarafından restore edilen minberi tekrar yakmak, yıkmak istiyorlar. Asker postalları altında kalan Kur’an-ı kerimler yerlere atılıyor, yakılıyor. Burada yapılan, aslında inancımız tahkir ediliyor. İşte zalim İsrail, ‘nasıl olsa IŞİD O bölgeyi sarmaladı, onlar orada uğraşa dursun, bizler de burada emellerimizi gerçekleştirelim diyor’ Bugün Kobani ve IŞİD olayları kökü dışarda olup, yerli işbirlikçiler üzerinden yapılmaya çalışan büyük olayların birer parçasıdır. Dolayısıyla; bizim bütün bu yaşananları önce anlamamız, sonra da çevremize anlatmamız gerekiyor. Bugün açmış olduğumuz bu bina vatandaşa 7 gün 24 saat açık ve ulaşılabilir olmalıdır.” diye konuştu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:CESUR FALAY


36.8° / 23.7°
  • BIST 100

    10446,2%1
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    35,04% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2442,57% 0,30
  • Ç. ALTIN

    3954,23% 0,00