MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ 2025 STRATEJİK PLAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Mardin Artuklu Üniversitesinin 2022–2026 Stratejik Planı kapsamındaki amaç, hedef ve performans göstergelerinin değerlendirilmesine yönelik 2025 Yılı Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı, gerçekleştirildi.
Mardin Artuklu Üniversitesinin 2022–2026 Stratejik Planı kapsamındaki amaç, hedef ve performans göstergelerinin değerlendirilmesine yönelik 2025 Yılı Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı, gerçekleştirildi.
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Demirhan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; birim yöneticileri ile Kurum ve Birim Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu üyeleri katılım sağladı. Toplantının açılış konuşmasını Daire Başkanımız Hamza Talayhan gerçekleştirdi. Toplantıda, performans göstergeleri mevcut durum, karşılaşılan sorunlar ve iyileştirmeye açık alanlar çerçevesinde ele alınarak katılımcı görüşleriyle değerlendirildi.
Toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.,
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDAKİ KADIN
-
2
DOĞAN BEKİN; “TRUMP YÖNETİMİ İRAN SENDROMUYLA GÜÇ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR”
-
3
Aliağa’da Çanakkale Zaferi'nin 111. Yıl Dönümü Kutlandı
-
4
Emekli Maaşı Nasıl Hesaplanır? 2026 Emekli Maaşı Hesaplama
-
5
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN SELEN KIŞLASI ŞEHİTLİK ANITI ZİYARETİ
-
6
MARDİN'DE KADİR GECESİ TÜM CAMİLERDE COŞKU İLE İHYA EDİLDİ
-
7
ARALARINDA MARDİN'İN DE BULUNDUĞU 79 İLDE NEFES KESEN OPERASYON!
-
8
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'dan "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi" Mesajı.
-
9
ANKARA AŞTİ’DE BAYRAM YOĞUNLUĞUNA KARŞI TEDBİRLER ARTIRILDI
-
10
ANKARA İTFAİYESİ’NDEN RAMAZAN BAYRAMI UYARISI
-
11
DİCLE ELEKTRİK TRAFOLARI GERİ DÖNÜŞÜM YAPARAK EKONOMİYE 642 MİLYON TL’LİK KATKI SAĞLADI
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,84% 0,09
-
GRAM ALTIN
6912,41% 0,93
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00



