Mardin Artuklu Üniversitesi ‘Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreni’ Düzenleyecek

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından ‘Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreni’ düzenlenecek.

Mardin 1.06.2023 19:05:00 0
Mardin Artuklu Üniversitesi ‘Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreni’ Düzenleyecek

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından ‘Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreni’ düzenlenecek. Tören, 2 Haziran 2023 Cuma günü saat 14.00’da Rektörlük Binamız Vali Kılıçlar Salonunda olacak.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar  'Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreninde' Üniversitemizin dünden bugüne gelişim serüvenini görsel ve videolarla anlatacak, artan bir ivmeyle devam eden akademik süreci değerlendirecek


 

Mardin Artuklu Üniversitesi Mardin Artuklu Üniversitesi Cübbe Giyme Törenine Mardin Valisi Mahmut Demirtaş da programa katılıp bir konuşma gerçekleştirecek.

 

Törende, akademik kadromuza yeni katılan ve üniversitede görev yapıp akademik yükseliş gösteren Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyelerine cübbe giydirilecek.

 

Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreninde Mardin’e değer katan bir değerimize Fahri Doktora Unvanı takdimi de gerçekleşecek.

 

Mardin kent dokusunu ve Mardin kültürünü merkez alan resim çalışmaları ile Mardin mimarisini, taş işleme sanatını, kent doku ve kültürünü özellikle genç nesillere tanıtmaya çalışan, sanatı ile evrensel düzeyde Mardin’e dikkat ve ilgi çeken Ressam/Sanatçı İsmet Yedikardeş’e bir vefa borcu olarak Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın önerisi ve senatomuz kararıyla 'Mardin Artuklu Üniversitesi Fahri Doktora Unvanı’ verilecek.

 

Programın sonunda kuruluş ve gelişim sürecinde üniversitemize katkı veren Sivil Toplum Temsilcisi ve İş İnsanlarına şilt takdiminde bulunulacak.

Hatıra fotoğraf çekimi ve fuaye alanında verilecek kokteyl ile Akademik Değerlendirme ve Cübbe Giyme Töreni sona erecek.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19