MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Mardin Artuklu Üniversitesine Fakülte ve Yüksekokullarına farklı branşlarda ve unvanlarda Öğretim Üyesi alımı yapılıyor.

Mardin 17.06.2023 11:22:00 0
MARDİN ARTUKLU  ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Mardin Artuklu Üniversitesine   Fakülte ve Yüksekokullarına farklı branşlarda ve unvanlarda Öğretim Üyesi alımı yapılıyor.

 

Mardin Artuklu Üniversitesinin Öğretim Üyesi alımları Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemiz Akademik Yükseltme ve Atama Esasları Yönergesi hükümleri doğrultusunda yapılacak.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi; Tıp Fakültesine 3 Öğretim Üyesi, Edebiyat Fakültesine 11 Öğretim Üyesi, Turizm Fakültesine 1 Öğretim Üyesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 5 Öğretim Üyesi, Sağlık  Bilimleri Fakültesine 3 Öğretim Üyesi, İslami İlimler Fakültesine 2 Öğretim Üyesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna 3 Öğretim Üyesi ve Türkiye’de Yaşayan Diller Enstitüsüne 2 Öğretim Üyesi olmak üzere toplam 30 Öğretim Üyesi Alımı Yapılacak.

Alınacak Öğretim Üyeleri Profesör Doktor, Doçent Doktor ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarında olacak.

Profesör Doktor ve Doçent Doktor başvuruları Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi başvuruları ise ilgili birime şahsen veya posta ile yapılacak. 

Üniversitemizden yapılan açıklamada MAÜ akademik kadrosuna atanmak isteyen ve başvuru yapacak Öğretim Üyelerinin  657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartların yanında aşağıdaki şartları taşımaları gerekiyor.

Atanmak İsteyen Öğretim Üyelerinde Aranacak Şartlar  

Profesör Doktor kadrosuna başvuracakların, başvurdukları bölümü belirtir forma özgeçmiş, doçentlik belgesinin tasdikli suretini veya karekodlu e-Devlet çıktısı, nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı suretini, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Ayrıca bilimsel dosyaya PDF formatında 6 (altı) adet USB eklenecektir. Kamu hizmetinde bulunanlar ve daha önce çalışıp ayrılmış olanlar dahi hizmet belgelerini, müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. Profesör kadrosuna atanacaklar, daimi statüde görev yapacaklardır.

Doçent Doktor kadrosuna başvuracakların, başvurdukları bölümü belirtir forma özgeçmiş, doçentlik belgesinin tasdikli suretini veya karekodlu e-Devlet çıktısı, nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı suretini, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Ayrıca bilimsel dosyaya PDF formatında 4 (dört) adet USB eklenecektir. Kamu hizmetinde bulunanlar ve daha önce çalışıp ayrılmış olanlar dahi hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. Doçent kadrosuna atanacaklar, daimi statüde görev yapacaklardır.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların, başvurdukları bölümü belirtir forma özgeçmiş, doktora belgesinin tasdikli suretini veya karekodlu e-Devlet çıktısı, nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı suretini, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Ayrıca bilimsel dosyaya PDF formatında 4 (dört) adet USB eklenecektir. Kamu hizmetinde bulunanlar, daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

Başvuru yapacak Öğretim Üyelerinin Yabancı ülkelerden alınan diplomalarla başvurması halinde diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekiyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 

  •  


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19