MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ANKARA'DA TANITIM GÜNLERİ'NE KATILDI

ÖSYM Başkanlığı tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye’nin dört bir tarafında üniversite tercih heyecanı yaşanmaya başlandı.

Mardin 28.07.2023 10:19:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ANKARA

ÖSYM Başkanlığı tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye’nin dört bir tarafında üniversite tercih heyecanı yaşanmaya başlandı.

 

Gençlerin üniversite tercihlerine yardımcı olmak ve rehberlik etmek üzere farklı şehirlerde üniversitelerin katılımıyla Üniversite Tanıtım Günleri ve Üniversite Tercih Fuarları düzenleniyor.

Altındağ Belediyesi tarafından ülkemiz geneli üniversitelerin katılımıyla Ankara’da Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günlerine Üniversitemiz de katıldı.

Üniversitemizi Ankara’da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Bağış, Öğrenci Çalışmalarından sorumlu Şube Müdürü Mehmet Fidan ve Turizm Fakültesi Hocası Süleyman Engin temsil etti.

 

Üniversitemiz, üniversite adayı Ankara’lı gençlerden ve çocuklarının tercih heyecanını yaşayan ailelerden yoğun ilgi gördü.

MAÜ tanıtım alanını ziyaret eden üniversite adayı öğrencilere bu yıl öğrenci almaya başlayan Tıp Fakültemiz başta olmak üzere üniversite bünyesindeki lisans, ön lisans ve özel yetenek ile öğrenci alan bölümler tanıtıldı.

Ziyaretçilere ayrıca Mardin Artuklu Üniversitesinin Yeni Yüzü: “Sosyal Bilimler + 6T”, Kampüste Sosyal Yaşam, Kurumsallaşma ve Kalite, Sıfır Atık ve Çevre Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Kadrosu, Uluslararası Çalışmalar, Bilimsel Etkinlik ve Akademik Çalışmalar, Ahlak Bilgi Üretim konularıyla ilgili detaylı bilgiler verildi.

 

Ankara’da Üniversite Tanıtım Günlerinde Mardin Artuklu Üniversitesi alanımızı ziyaret eden eğitimci, öğrenci ve ailelere Mardin Şahmeran Çöreği, Mahlep Çöreği, Badem Şekeri ve Yöresel Mardin Kolonyası ikram edildi. Ziyaretçiler Mardin Yöresel lezzetlerine hayran kaldılar.

Ulusal Üniversite Tanıtım Günlerini düzenleyen Altındağ Belediyesi Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı Mardin Artuklu Üniversitesi standını ziyaret edip hazırlıklarımız ve katılımımız nedeniyle teşekkür etti.

 

İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Mardin Milletvekili TBMM Katip Üyesi Dr. Muhammed Adak da Ankara Üniversite Tanıtım Günlerinde MAÜ standını ziyaret ettiler.

Milletvekilleri üniversite standı ve ziyaretçilerle yakından ilgilenerek öğrenci ve aileleriyle Mardin üzerine sohbet ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

  •  


 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19