MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ CESARET ÖDÜLÜ VERDİĞİ GAZZELİ AKADEMİSYENİ GÖREVE BAŞLATTI

Mardin Artuklu Üniversitesi daha önce Cesaret ödülü verdiği Gazzeli Akademisyen Dr. Shaima Abu Shaaban Üniversite de göreve başlattı.

Mardin 2.05.2024 12:19:00 0
MARDİN ARTUKLU  ÜNİVERSİTESİ CESARET ÖDÜLÜ VERDİĞİ GAZZELİ AKADEMİSYENİ GÖREVE BAŞLATTI

Mardin Artuklu Üniversitesi daha önce Cesaret ödülü  verdiği  Gazzeli Akademisyen Dr. Shaima Abu Shaaban Üniversite de göreve başlattı.

 

Akademik çalışmalarını Gazze İslam Üniversitesi bünyesinde yürüten Shaaban, artık Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde görev yapacak.,


Dr. Shaima Abu Shaaban, Mardin’e gelerek  üniversite de göreve başlamasının ardından Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü   Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü   Prof. Dr. İbrahim Özcoşar Filistin çalışmaları nedeniyle teşekkür ettği  Shaima Abu Shaaban ,Mardin Artuklu Üniversitesinin  çalışmalarının siyonizme karşı çıkan akademisyenlere ve Filistin mücadelesine cesaret verdiğini söyleyerek , Mardin’de bulunmaktan ve Üniversite de çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.


Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Özcoşar da, Filistin, Kudüs ve Gazze çalışmalarının ve Siyonizm'e karşı yeni bir akademik söylem ve eylem inşa etme süreçlerinin Dr. Shaima Abu Shaaban ile ivme kazanacağını ifade ederek Katar’da tedavi gördüğü için gelip alamadığı Cesaret Ödülünü ziyaret sırasında kendisine verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00