MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN FİLMİ MARDİN FİLM FESTİVALİNDE ÖZEL ÖDÜL ALDI

Mardin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri tarafından çekilen Çare adlı film, Uluslararası Mardin Film Festivalinde finale kalma başarısını gösterdi.

13.06.2024 13:04:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN FİLMİ MARDİN FİLM FESTİVALİNDE ÖZEL ÖDÜL ALDI

Mardin Üniversitesi  Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri tarafından çekilen Çare adlı film, Uluslararası Mardin Film Festivalinde finale kalma başarısını gösterdi.

 

Yönetmenliğini ve  Oyunculuğunu Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı kısa film Uluslararası Mardin Film Festivali finalinde beğeniyle izlendi. 
Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrencilerinin filmi festival jüri özel ödülünü kazandı.  

 

 
Bağımlı bir gencin metruk bir evde uyuşturucu ile olan mücadelesini konu alan Çare filminin yönetmenliğini Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Şeyhmus Abik üstlenirken, başrol oyunculuğunu ise aynı bölümümüzün ikinci sınıf öğrencisi Abdullah Cevheroğlu yapıyor.
Ödül gecesinde jüri özel ödülünü alan filmin başrol oyuncusu öğrencimiz Abdullah Cevheroğlu,  gerçekleştirdikleri bütün çalışmalarda desteklerini yakından gördükleri Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a teşekkür ederek aldıkları ödülü kendisine armağan ediyoruz şeklinde konuştu.

 

Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümümüz ikinci sınıf öğrencisi Abdullah Cevheroğlu, çekim sürecindeki destekleri nedeniyle Güzel Sanatlar Fakültesi yönetimine, hocalarına, öğrenci arkadaşlarına ve emek veren herkese teşekkür etti.,


Mardin Artuklu Üniversitesi Öğrencilerinin çektiği Çare filmi,  Yeşilay'ın düzenlediği kısa film yarışmasında, Şırnak Üniversitesi'nin düzenlediği kısa film yarışmasında ve en son Uluslararası Mardin Festivali'nde finalist olma başarısını gösterdi.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 


42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79