MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR:'MARDİN'DE OKUMAYA DEĞER'

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, YKS 2024 sonuçlarının açıklanması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak üniversite adayı milyonlarca gencin yaşadığı heyecanı paylaştı.

Mardin 20.07.2024 13:00:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR:

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, YKS 2024 sonuçlarının açıklanması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak üniversite adayı milyonlarca gencin yaşadığı heyecanı paylaştı.

 

Mardin Artuklu  Üniversitesi Rektörü  Özcoşar, gençlere yönelik yayımladığı YKS mesajında şu ifadeleri kullandı.
“Üniversite adayı gençlerimizin heyecanla beklediği 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığımız tarafından açıklandı.
Sınava giren ve bugün sınav sonucunu öğrenen bütün genç arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sınava giren her bir gencimizin aldığı sonucun kendisine mutluluk getirmesini, hayal ettiği üniversiteye/bölüme yerleşmesine kapı açmasını diliyorum.


Bugün milyonlarca gencimizin ailesiyle birlikte yaşadığı heyecanı ve sevinci gönülden paylaşıyorum. Gençlerimizin yıl boyunca verdiği emekler mutlaka karşılığını bulacaktır.”

 

Rektör Özcoşar'dan  Gençlere Tercihiniz MAÜ Olsun Çağrısı

 

YKS sonucunu öğrenen milyonlarca üniversite adayı öğrenciye MAÜ’yü tercih edin çağrısında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar mesajını şöyle sürdürdü:  
“Lisans, ön lisans ve yetenek bölümleri her yıl öğrencilerin öncelikli tercihleri arasında yer alan Mardin Artuklu Üniversitemiz 2024 YKS sonuçlarıyla gençlerimizin üniversitelere yerleşeceği yeni dönemde de 81 ilimizden yeni öğrencilerini bekliyor.


Nitelikli bir üniversite öğreniminin ardından başarıyla mezun olmanın yanında çok yönlü gelişmiş, sosyal yönü zengin, her manada donanımlı, ahlak bilgi ve üretimiyle geleceğe güvenle yürüyecek nesiller yetiştirmek idealiyle çalışan Kadim Şehir Mardin’in Modern Üniversitesi MAÜ’nün birbirinden güzel bölümleri tercihlerinizin ilk sırasında olsun.”

 

Rektör Özcoşar: Mardin’de Okumaya Değer

 

Çok dilli ve dinli yapısı, turizmi, mimarisi, kültürü, toplumsal yaşamı, etnografik/arkeolojik/tarihi/doğal/görsel değerleri ile her mevsim güzel olan şiir kent Mardin’de okumanın bir ayrıcalık olacağını kaydeden Özcoşar, gençlere seslenerek sokaklarında yürümeye başladığınız anda size zamana yolculuk yaptıracak Mardin’de yaşamaya, kapısından içeriye girdiğiniz anda geleceğinize yeni bir kapı açacak Mardin Artuklu Üniversitesinde okumaya değer dedi.

 

,

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38° / 24°
  • BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55