MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından 01.11.2023 tarihli ve 32356 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen sözleşmeli personel alımlarına ilişkin yapılan başvurular Komisyonunca değerlendirilerek açıklandı.

Mardin 4.12.2023 09:51:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından 01.11.2023 tarihli ve 32356 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen sözleşmeli personel alımlarına ilişkin yapılan başvurular Komisyonunca değerlendirilerek açıklandı.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi  sözleşmeli personel alımlarına başvuru yapan adaylardan ASİL olarak yerleşmeye hak kazananların 15 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine (Saat 17:00) kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlük Personel Daire Başkanlığına (Nur Mahallesi Diyarbakır Yolu Üzeri-Devlet Hastanesi Yanı Artuklu/Mardin) ŞAHSEN teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar, haklarından vazgeçmiş sayılırlar. ASİL olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içerisinde başvuru yapmayan, eksik evrak teslim eden, asil olarak yerleşip hakkından feragat eden ve aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin yerlerine YEDEK olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacak olup YEDEK adaylardan kazananların evrak teslim tarihleri ayrıca www.artuklu.edu.tr adresimizden duyurulacaktır.

 

Adaylar 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu kapsamında dilekçe ile başvuru hakkına sahiptir.

Belgelerini teslim eden adayların GÜVENLİK/ARŞİV ARAŞTIRMALARI OLUMLU olması halinde sözleşme imzalanacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

İSTENİLEN BELGELER:

 

1-) Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi (Şahsen evrak tesliminde doldurulacaktır)

 

2-) Tam Teşekkülle Sağlık Kurulu Raporu (Devlet Üniversitelerine bağlı üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacaktır. Sağlık kurulu raporunda psikiyatri muayenesi ve kanaat mutlaka yer alacak. Alınacak raporda "Memur olabilir veya görevi yapmasına engel bir durumun bulunmadığı" açıklamasına yer verilecektir. Örneğin, (Büro Personeli olarak çalıştırılmasında/Tekniker olarak çalıştırılmasında/Teknisyen olarak çalıştırılmasında/Destek Personeli (Temizlik) işlemlerinde çalıştırılmasında / Koruma ve Güvenlik Personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.)

 

3-) Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna ASİL olarak atanmaya hak kazanan adayların Sağlık Kurulu Raporunda /Aile Hekimliği/ Devlet Hastanesinden BOY ÖLÇÜMÜ ile ilgili bildirir belge sunması zorunludur.

 

4-) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti. (Diplomanın veya mezun olduğunu gösterir belgenin aslı ya da onaylı örneği ibraz edilmek kaydıyla fotokopileri; (E-devlet üzerinden çıktısı alınan “Mezuniyet Belgesi” de kabul edilecektir)

 

5-) Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli pozisyonunda tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adaylar için görev yaptıkları eski kurumlarınca onaylı hizmet belgesi.

 

Yerleştirme Sonuçlarına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19