MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDE GELENEKSEL ÇAY SİMİT BULUŞMASI

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerle buluşmalarına devam ediyor.

Mardin 29.02.2024 11:26:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDE GELENEKSEL ÇAY SİMİT BULUŞMASI

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerle buluşmalarına devam ediyor.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü   Özcoşar, üniversite kampüsünde öğrencilerle ateş başında çay simit eşliğinde bir araya geldi.Yakılan ateşlerin etrafında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Rektör Öğrenci Çay Simit buluşması öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti.


Üniversitelerinin öğrencilere akademik başarının yanında mutluluk da kaynağı olmasını istediklerini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  rof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerin gönlünde ve zihninde hep özlemle, tebessümle ve güzellikle Mardin Artuklu Üniversitesini hatırlamalarını istediklerini kaydetti.

 

Her alanda gerçekleştirdikleri akademik çalışmaların yanında öğrencilerin kendilerini iyi hissedecekleri ortamlar oluşturmayı önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Özcoşar, öğrencilerimizin üniversitelerinde her yeni güne yeni mutluluklarla başlamaları için sebepleri var dedi.


Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar, buluşmaların yıl boyunca farklı bölümlerde devam edeceğini sözlerine ekledi.

  

Ateş başında gerçekleştirilen geleneksel ‘Rektör Öğrenci Çay-Simit Buluşmasında' Mardin Artuklu Üniversitesi  öğrencileri , Rektör  Özcoşar’la ayaküstü sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı da çektiler.


Buluşma, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar'ın  öğrencilere günün anısına toplu hatıra fotoğraf çekmesiyle sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19