MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN 'TUSAŞ' SALDIRISINA KINAMA

MAÜ'den yapılan açıklamada;''Ankara’da ülkemizin en değerli kurumlarından biri olan TUSAŞ’a yönelik hain ve alçak terör saldırısını en şiddetli şekilde kınıyor, faillerini ve arka plandaki destekçilerini lanetliyoruz.''denildi.

Mardin 24.10.2024 11:50:00 0
MARDİN ARTUKLU  ÜNİVERSİTESİNDEN

Mardin Artuklu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada;''Ankara’da ülkemizin en değerli kurumlarından biri olan TUSAŞ’a yönelik hain ve alçak terör saldırısını en şiddetli şekilde kınıyor, faillerini ve arka plandaki destekçilerini lanetliyoruz.'' denildi.,

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı basın açıklamasında;

 

‘’  Ankara’da ülkemizin en değerli kurumlarından biri olan TUSAŞ’a yönelik hain ve alçak terör saldırısını en şiddetli şekilde kınıyor, faillerini ve arka plandaki destekçilerini lanetliyoruz.

Tam da ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirecek mesaj ve adımların atıldığı bir döneme denk getirilen, huzur ve kardeşlik iklimimizi hedef alan, bu gibi terörist saldırıların devletimizi ve milletimizi zayıflatamayacağına, aksine bu tür hain saldırıların, 85 milyon halkımızı yekvücut haline getireceğine inancımız tamdır.

Bu durumu başta failler ve destekçilerinin bilmesi gerekir. Harcı şehitlerin kanı ve iman ile karılan aziz ülke toprakları üzerindeki hiçbir ameliyat başarılı olmayacaktır. Bugünkü saldırıyı Gazze, Lübnan ve coğrafyamızdaki diğer elim hadise ve işgallerden, işgalcilerden bağımsız düşünmemek gerekir.

Mardin Artuklu Üniversitesi olarak bugünkü menfur terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimizin her bir ferdine başsağlığı dileriz. Ayrıca olay sırasında yaralanan vatandaşlarımıza şifa dilleriz.  

Ortadoğu ve bölgemize yönelik yeni hain planların hazırlandığı ve uygulamaya geçirilmeye çalışıldığı bu süreçte akademiya olarak halkımızı her zamankinden daha fazla bilinçli olmaya, olayları daha makro düzeyde analiz etmeye, olası kaos planları üzerinde derin düşünmeye davet eder, milletçe devletimize ve kurumlarımıza daha fazla sahip çıkmamız gereken bir dönemden geçtiğimizi belirtmek isteriz. 'Denildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21° / 10.5°
  • BIST 100

    8908,47%0,40
  • DOLAR

    34,28% 0,16
  • EURO

    36,96% -0,36
  • GRAM ALTIN

    3027,61% 0,54
  • Ç. ALTIN

    5008,58% -0,04