Mardin Artuklu Ünivesitesi Rektörü Özcoşar Sivil Toplum Temsilcileriyle Buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin’de faaliyet yürüten Sivil Tolum Kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

Mardin 27.09.2023 09:35:00 0
Mardin Artuklu Ünivesitesi Rektörü Özcoşar Sivil Toplum Temsilcileriyle Buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin’de faaliyet yürüten Sivil Tolum Kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüsünde  gerçekleştirilen buluşmaya Üniversite  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Başkanı Necmettin Başboğa ve Platform Bileşeni Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

 

Buluşmada bir önceki dönem çalışmaları değerlendirilip yeni dönemle ilgili yapılabilecek işbirliği ve ortak çalışmalar görüşüldü.

 

Mardin Artuklu Üniversitesinin, Sivil Toplum geçmişi olan ve STK’lar ile içiçe bir yönetime sahip olduğunu ifade eden Rektörümüz Özcoşar, üniversite kurumsal yapısı olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile güçlü bir iletişim içinde olduklarını belirterek sivil toplumun kurumsallaşmış yapıları olan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yakından çalıştıklarını söyledi.

 

 Üniversitelerinin, eğitim ve gençlik çalışmaları başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarının bütün çalışmalarına imkânları ve insan kaynağıyla destek sunduğunu anlatan Rektörümüz Özcoşar sözlerini şöyle sürdürdü: “Üniversitemiz gerçekleştirmiş olduğu kongre/panel/sempozyum/seminer/konferans ve benzeri akademik etkinlikleri, ilgili Sivil Toplum Kuruşlarımızla iş birliği içinde hayata geçiriyor. Üniversitemizin toplumsal duyarlılık anlayışı gereği hocalarımız ve öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız sosyal sorumluluk çalışmalarımız Sivil Tolum Kuruşlarımızın katılımıyla kamuoyuna mal olmaya devam ediyor. Yeni dönemde de arttırarak devam edecekleri akademik çalışmaların ve üretimlerin yanı sıra sivil toplum ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Mardin şehrimizde faaliyet gösteren ve yakından çalıştığımız bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına gönülden teşekkür ediyoruz.”

 

Son dönemlerde yaptığı çok yönlü akademik çalışmalar, arkeolojik araştırmalar ve bilimsel faaliyetlerle kamuoyunun ve basının gündeminde sıkça yer almayı başaran Mardin Artuklu Üniversitesine yeniden Rektör olarak atanan Özcoşar’a hayırlı olsun dileklerini ileten Sivil Toplum temsilcileri, bu atamadan duydukları memnuniyeti belirttiler.

 

Ahlak Bilgi Üretim anlayışıyla çalışmalarını yürüten Mardin Artuklu Üniversitesiyle yeni dönemde de işbirliği içinde çok yönlü ve insan odaklı çalışmalar yürütmek ve katkı sunmak istediklerini sözlerine eklediler.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  Özcoşar, katılımlarından ve dün olduğu gibi yarın da sunacakları katkılardan dolayı Sivil Toplum Kuruşlarına çok teşekkür etti. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19