MARDİN BB GENEL SEKRETERİ SÜZEN KIZILTEPE HUBUBAT MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, yeni hasat sezonu dolayısıyla Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Mardin 18.05.2021 16:56:00 0
MARDİN BB GENEL SEKRETERİ SÜZEN KIZILTEPE HUBUBAT MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreteri   Murat Süzen, yeni hasat sezonu dolayısıyla Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini   ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

 

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Başkanı  Mehmet Şerif Öter, Kooperatif başkan Yardımcısı  Mehmet Veysi Duyan ve Yönetim kurulu Üyesi  Hüseyin Süer Tarafından Karşılanan; Mardin BB Genel sekreteri  Murat süzen, Yeni hasat sezonunun tüm hububatçılara ve üreticilere hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

 

Başkan Mehmet Şerif Öter, “ Büyükşehir belediyemizin genel sekreteri Sayın Murat Süzen valimizin Hububat Merkezimize ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir, dedi.

"Bir yıldan kısa bir süre önce Mardin Valimiz ve Büyükşehir belediye başkan vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş ile birlikte göreve başlayan Sayın Genel Sekreterimiz, Mardin ve ilçelerimizin hizmet konusunda hakkettiği, projelere kavuşması için, gece gündüz canla başla çalıştıklarını görüyoruz. Mesleki ve sosyal alanlarda faaliyet yürüten Mardin’in sivil toplum örgütleri olarak, Büyükşehir belediyemizin çalışmalarını önemsiyor, değerli görüyor ve Sayın Valimizin hakkaniyetli, şeffaf yöneticilik anlayışını taktir ediyor, destekliyor ve başarılar diliyorum, “Dedi

 

 

ARTUKLU HAER AJANSI-MARDİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00