MARDİN BİYİKŞEHİR'DEN ENGELLİ ZİYARETLERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek gönülleri aldı.

4.12.2020 15:04:00 0
MARDİN BİYİKŞEHİR

Mardin Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek gönülleri aldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, engelli dostu projeleri ile kentteki vatandaşları yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, engellerinden dolayı bir yere çıkamayan vatandaşların haber vermesi üzerine, özel tasarlanmış araçla ibadethane, hastane, PTT gibi ihtiyaçları giderilmekte. Yine sosyal inceleme neticesinde öz bakımları yapılırken talep ettiği engelli gerek ihtiyacı giderilmekte. Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, engelli vatandaşlara bir telefon kadar yakın. ALO 153 NO’lu hattı arayarak istek ve öneride bulunabilir.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipleri beraberindeki Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleriyle, yeni tip koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde, kentteki özel gereksinimli çocuklar ile yaşlıları ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik eden ekipler, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş’ın selamlarını iletti.

Aile ve çocuklarla bir süre sohbet eden ekipler, gerekli mercilere iletilmek üzere istek ve teşekkürlerini not aldılar. Takdim edilen özel hediyelerin ardından ziyaretler son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22