Tarih: 20.10.2024 11:27

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Demir, Kızıltepe Halk Lokantasını Ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi   Başkan Vekili Devrim Demir, günlük yaklaşık 550 Vatandaşa hizmet veren Kızıltepe Halk Lokantasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi   Başkan Vekili Devrim Demir, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yurttaşa ucuz, kaliteli, hijyenik ve güvenilir yemek sunma amacıyla 3 Ekim’de açtığı Kızıltepe Halk Lokantası’nı ziyaret etti. Eş Başkan Demir'e, Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları Gülbin Şahin Dağhan ve Selahattin Ay da eşlik etti. Halk lokantasında incelemelerde bulunan Eş Başkan Demir, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Eş Başkan Demir, yemek sırasına girip yemeğini aldıktan sonra yurttaşlarla beraber öğle yemeği yedi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi   Başkan Vekili Devrim Demir,, burada yaptığı açıklamada,  Artuklu Halk Lokantası’nın açıldığı ilk günden itibaren halktan olumlu tepkiler aldıklarını ve bu nedenle yeni halk lokantaları açmak için harekete geçtiklerini belirtti.

-“Amacımız halkımızın mutlu olması”

Mardin’in tüm ilçelerinde halk lokantası gibi hizmetlere ihtiyaç olduğunu ifade eden Eş Başkan Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mardin’in tüm ilçelerinde bu tarz hizmetlere ihtiyaç var. İkincisini açtığımız Kızıltepe Halk Lokantası’ndan çıkan yemekler kaliteli ve hijyendir. Fiyatların uygun olmasından dolayı halktan yoğun ilgi görüyor. Günde yaklaşık 550 yurttaşımız burada yemeğini yiyebiliyor. Halk lokantasından yemek yiyen her bir yurttaşımız buradan mutlu bir şekilde ayrılıyor. Bizim de amacımız yurttaşlarımızın mutlu olması. Halkımızın mutluluğu bize moral ve motivasyon veriyor. İmkânlar dâhilinde tüm ilçelerimizde bu hizmetleri yaygınlaştıracağız.”

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi   Başkan Vekili Devrim Demir, daha sonra personel ile fotoğraf çektikten sonra lokantadan ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —