MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELSİZ KOROSU KURUYOR
Mardin Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi “Engelsiz Koro” için başvurular başladı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı, Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde hayata geçirilecek “Engelsiz Koro” için başvuruların başladığını duyurdu.
Tüm engel gruplarından seçilecek bireylerin katılımıyla oluşturulacak koro, Mardin’de engelli vatandaşların sanatsal faaliyetlere katılımını artırmayı ve sosyal hayata daha aktif şekilde dâhil olmalarını hedefliyor.
“Engelsiz Koro”ya katılmak isteyenler, 0531 630 47 53 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekleri gibi, başvurularını bizzat Artuklu ilçesi, 13 Mart Mahallesi, Öğretmenevi yanı, Baraj İkiz Kule Apartmanı altındaki Engelsiz Yaşam Merkezine giderek yapabilecekler.
Engelsiz Koro projesiyle, engelli bireylerin müzik yoluyla kendilerini ifade etmesi, yeteneklerini sergilemesi ve sosyal hayata katılımlarının artırılması hedefleniyor.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
2
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
3
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
4
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
5
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
6
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
7
REKTÖR ÖZCOŞARDAN KALİTE GELİŞTİRİCİ AKADEMİK PERSONELE TEŞEKKÜR TOPLANTISI
-
8
GEMLİK BELDİYESİ'NDEN İLÇEDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI
-
9
DEM Partili HUN, "Iğdır’da GES Projeleri Meraları Yok Ediyor''
-
10
Türkiye, 2026 Küresel Kadın Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak
-
11
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
BIST 100
15737,40%-0,86
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,22% -0,05
-
GRAM ALTIN
6331,15% 1,36
-
Ç. ALTIN
10545,00% -0,65



