Tarih: 27.07.2024 12:40

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Demir’den Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir ve Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir ve Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Eş Başkan Demir ve Genel Sekreter Bilici, Odalar Birliği Başkanı İsa Tunç, yönetim ve denetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Odalar Birliği Başkanı Tunç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eş Başkan Demir’e teşekkür etti.

Eş Başkan Demir, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yerel esnafın yanında olduklarını belirterek ortak akıl ile Mardin’i her beraber yöneteceklerini kaydetti. Eş Başkan Demir daha sonra şehrin hep yönü ile daha iyi yönetilmesi için talep ve önerileri dinledi.

Toplu fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi. 

Ziyarette; Eş Başkan Demir ve Genel Sekreter Bilici’nin yanı sıra, Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Tunç, Derik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atman Elitaş, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, Mazıdağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Samet Alataş, Mardin Bakkallar ve Büfeciler Odası Başkanı Mehmet Olgaç, Mardin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Şeyhmus Gültekin hazır bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —