MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU

Mardin Büyükşehr Belediyesine bağlı Zabıta, Ekipleri özellikle tarihi ve turistik yerlerde dilenen, aralarında çocukların da bulunduğu kişileri yakalayıp haklarında işlem yaptı.

Mardin 25.06.2022 09:25:00 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU

Mardin Büyükşehr Belediyesine bağlı Zabıta, Ekipleri  özellikle tarihi ve turistik yerlerde dilenen, aralarında çocukların da bulunduğu kişileri yakalayıp  haklarında işlem yaptı.

 

Yoğun Turist akınına uğrayan Mardin'de ,vatandaşların duygularını istismar ederek  para toplayan dilencilere yönelik olarak,Mardin Büyükşehr Belediyesine bağlı Zabıta, Ekipleri    denetimlerini sürdürürken hal, otogar ve toplu ulaşım araçlarında da denetimlerine devam ediyor.

 

Tarihi Kent  Mardin'de   özellikle tarihi ve turistik yerlerde dilenen dilencilere yönelik zabıta ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan ve aralarında çocukların da bulunduğu şahıslar yakalanarak,, haklarında yasal işlem yapılıyor.

 

Son zamanlarda özellikle Tarihi kentiMardin'de artan Turist sayısı ile birlikte Kent'in çeşitli bölgelerinde kaldırım işgalleri ve seyyar satıcılara yönelik denetimleri ile halkın takdirini kazanan Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlarını da hız kesmeden sürdürüyor. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52