Mardin Büyükşehir Belediyesinde 8 yeni araç daha filoya katıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir kent için 8 yeni aracı daha araç filosuna kattı.

Mardin 22.09.2021 13:25:00 0
Mardin Büyükşehir Belediyesinde   8 yeni araç daha filoya katıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir kent için 8 yeni aracı daha araç filosuna kattı.

 

Çevre kirliliğinin giderilmesi, korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi için Mardin Büyükşehir Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 2 çöp toplama aracı, 2 treyler, 2 vidanjör, 1 yol süpürme aracı ve 1 arozöz hibe edildi. Hibe edilen araçlar için Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bahçesinde düzenlenen törende düzenlendi. Törene, Mardin Valisi ve Büyük Şehir Belediyesi Vekili Mahmut Demirtaş, Genel Sekreter Murat Süzen, Daire Başkanları, basın mensupları ile çalışanlar katıldı.

 Mardin Valisi ve Büyük Şehir Belediyesi Vekili Mahmut Demirtaş, yaptığı konuşmada, bu araçlarla Mardin’e daha çok hizmet edeceklerini vurguladı.

Vali ve Başkan Vekili Demirtaş, şöyle devam etti:

“Bugün Mardin’imiz için çok önemli bir gün olduğunu düşünüyorum. Araç filomuza 8 araç daha katıyoruz. Bundan sonra Mardin’imize daha güzel hizmet edeceğiz. Çevreye duyarlılığımızı göstermek için daha güzel bir şekilde temizleyeceğiz. Yeşil alanlarımızı daha iyi bir şeklide koruyarak, sulayarak korumaya çalışacağız. Burada Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Çevre Şehircilik Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu araçları bize hibe ettiler, çok mutlu olduk. 1 aracımızda Türkiye Belediyeler Birliği başkanı, Gaziantep Büyük Şehir Başkan Fatma Şahin bu hibeyi yaptı ona da teşekkür ediyorum.”

Araçların önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından program son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22