MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE 'HALK GÜNÜ' DÜZENLENDİ
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, her Çarşamba devam eden Halk Günü dolayısıyla yurttaşların talep, sorun ve önerilerin dinledi.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, her Çarşamba devam eden Halk Günü dolayısıyla yurttaşların talep, sorun ve önerilerin dinledi.
Halkın sorunlarına daha hızlı çözüm bulabilmek, şehirde yapılacak çalışmaları verimli hale getirmek, israfın önüne geçmek ve kaynakların etkin ve verimli kullanılabilmesi için Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk tarafından başlatılan Halk Günü buluşmaları devam ediyor.
Eş Başkanlar Demir ve Türk, Büyükşehir Belediyesi'nde yurttaşlarla bir araya gelerek tek tek ilgilendi. Eş Başkanlar Demir ve Türk, iletilen sorun, sıkıntı, talep ve önerileri dinledi. Talepler, ilgili daire başkanlıklarına iletilmek üzere bir bir not edildi. İmkânlar dâhilinde sorunların bir an önce çözüme kavuşturulacağı ifade edildi. Halk Günü ile halkın ve şehrin ihtiyaçları kısa sürede tespit edilerek hızlı ve etkili çözümler üretilmesi sağlanıyor.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı
-
2
Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri, Paribu sponsorluğunda başlıyor!
-
3
MARDİN'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ
-
4
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN HUZURUN NÖBETÇİLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
-
5
MAR-DAD'tan Hastanede Tedavi Gören Çocuklara Moral Ziyareti
-
6
ARALARINDA MARDİN'İN DE BULUNDUĞU 29 İL'DE DEAŞ OPERASYONU
-
7
MAÜ Öğrenci Kulüplerinden Ramazan’da Anlamlı Dayanışma
-
8
Gaziantep’te Mardinlilerin Buluşma Adresi MAREV
-
9
İhale Portal Hatay’da Üyeleriyle Buluştu
-
10
Sefo ve İrem Derici’den sürpriz düet
-
11
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
BIST 100
16133,64%0,09
-
DOLAR
44,31% 0,04
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6250,53% -2,40
-
Ç. ALTIN
10636,34% -4,66



