MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YEMEK DESTEĞİ

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'un talimatı ile Artuklu Üniversitesi Öğrencilerinin Ödediği Yemek Katkı Payı , Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Mardin 10.01.2024 20:19:00 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YEMEK DESTEĞİ

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'un talimatı ile Artuklu  Üniversitesi Öğrencilerinin Ödediği Yemek Katkı Payı , Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

 

Mardin Artuklu Üniversitesinde öğrenim gören bütün öğrencilerin üniversite yemekhanelerinden ücretsiz faydalanması için kendilerine destekte bulunacakları sözünü veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un bu müjdesinin ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere sağlanan yemek desteği devam ediyor.

 

 Türkiye’nin öğrencilerine en ucuz yemek hizmetini veren üniversitesi olduklarını ve 2023 yılı boyunca 4 çeşit öğlen yemeğini öğrencilerine 5 TL tutarında bir katkı payıyla verdikleri bilgisini veren Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerin  ödediği katkı paylarının da tamamının Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirterek Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un bu desteği sonucunda bütün öğrencilerin bedelsiz yemek desteği almaya başladığını ifade etti.

 

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin Mardin Artuklu Üniversitesine her alanda destek verdiğini belirten Rektör  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Üniversitede öğrenim gören bütün öğrencilerin yemek katkı bedellerini karşılayan ve öğrencilerimizin ücretsiz yemek yemesini sağlayan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’a bütün öğrencileri adına teşekkür etti.

 

Öğrencilerin ay boyunca üniversite  yemekhanelerinde yediği yemeklerin katkı paylarının tamamını karşılayan Mardin Büyükşehir Belediyesi ödemeleri her ayın sonunda öğrencilerin hesabına gerçekleştiriyor. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19