Mardin Büyükşehir Belediyesinden Asfalt Çalışmaları İçin Büyük Yatırım!
Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli kamu hizmeti sunmak amacıyla asfalt çalışmalarını desteklemek üzere Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesine yeni araçlar kazandırıldı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli kamu hizmeti sunmak amacıyla asfalt çalışmalarını desteklemek üzere Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesine yeni araçlar kazandırıldı.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak, Genel Sekreter Fatih Eroğlu ve Fen İşleri Daire Başkanı Muhammed Ali Günenç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plentini ziyaret etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak, Genel Sekreter Fatih Eroğlu ve Fen İşleri Daire Başkanı Muhammed Ali Günenç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plentini ziyaret etti. Ziyarette, belediyenin asfalt çalışmalarını daha hızlı ve verimli hale getirebilmek için yeni alınan Asfalt Serme Makinesi (Finişer), Demir Bandajlı Silindir, Lastik Tekerlekli Silindir ve Yama Silindir araçlarını inceledi.

Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ve Fen İşleri Daire Başkanlığı görevlileri, araçların nasıl çalışacağına dair teknik bilgiler sundu.
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akkoyun, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, bu araçların, Mardin’deki asfalt ve yol çalışmalarının hızını artırarak daha kaliteli hizmet sunulmasına olanak tanıyacağını belirtti.
Akkoyun, şunları söyledi: "Büyükşehir Belediyemiz Asfalt Plenti bünyesine kattığımız yeni araçlarımızla Mardinli hemşehrilerimize daha hızlı ve kaliteli kamu hizmeti sunacağız. Şehrimizin ulaşım altyapısını düzenlemek, vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir ulaşım ağına kavuşmasını sağlamak amacıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Aldığımız modern makinelerle, asfalt ve yol çalışmalarımızı kendi personellerimizle daha hızlı ve daha ekonomik bir şekilde yapacağız."

Alınan yeni asfalt araçlarıyla şehrin ulaşım ağı daha hızlı bir şekilde modernize edilerek kaliteli hizmet sunulacak.
,
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Mehmet Dicle: ''Niksar Merkezli Deprem Hepimizi Derinden Endişelendirdi''
-
2
Mardin'de Fakülte Uygulama Alanında Yerel Üzüm ve İncir Çeşitlerinin Dikimi Gerçekleştirildi
-
3
Fields madalyalı matematikçi Türkiye’de konferanslar verecek
-
4
Türk Dünyası’ndan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
-
5
Ortadoğu Gerilimi Otomobil Fiyatlarına Yansıyacak
-
6
İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Akreditasyon
-
7
ABB’DEN, İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA MOTOKURYELERLE KUMANYA DAĞITIMI
-
8
Türk Oyuncu Boran Kuzum’un Yer Aldığı Netflix Dizisi Big Mistakes’ten İlk Fragman Yayınlandı
-
9
ALİ ÇELİK GURBET YILLARINI ŞARKISIYLA DİLE GETİRDİ
-
10
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
11
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65



