Mardin Büyükşehir'in Kadınlara Yönelik Sağlık Eğitimleri Başladı
Mardin Büyükşehir Belediyesi ve SES işbirliğinde kent genelindeki kadınlara yönelik sağlık eğitimleri başladı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi ve SES işbirliğinde kent genelindeki kadınlara yönelik sağlık eğitimleri başladı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası işbirliğinde, kent genelinde yaşayan kadınlara yönelik sağlık eğitimleri startı verildi.
Merkez Artuklu ilçesi Göllü ( Goliyê) Mahallesinde gerçekleştirilen ilk eğitime Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir katılım sağladı.
Eğitimde; aile planlaması, rahim ağzı kanseri taraması ve kendi kendine meme muayenesi hayati önem taşıyan konular üzerinde duruldu. Eğitim, soru ve cevap bölümü ile devam etti. Mardin Büyükşehir Belediyesi ile SES işbirliğinde hayata geçirilen proje ile kadınların sağlık konusunda bilinçlenmesi ve erken teşhisin yaygınlaştırılması hedeflenmekte.
Eğitimin ardından kadınlara hijyen seti dağıtılarak çeşitli ikramlarda bulunuldu.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
2
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
3
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
4
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
5
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
6
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
7
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
8
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
9
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
10
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
11
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



