MARDİN ÇARŞI TARAFTAR GRUBUNDAN DUYURU

Mardinspor Çarşı taraftar grubundan yapılan duyuruda;Mardinspor'un bayrağını ve ismini en üst seviyede dalgalandıracak olan herhangi bir yönetimin arkasında duracağız ve destekleyeceğiz.''Denildi.

Mardin 23.08.2020 11:29:00 0
MARDİN ÇARŞI TARAFTAR GRUBUNDAN DUYURU

Mardinspor Çarşı taraftar grubundan yapılan duyuruda;Mardinspor'un bayrağını ve ismini en üst seviyede dalgalandıracak olan herhangi bir yönetimin arkasında duracağız ve destekleyeceğiz.''Denildi.

 

MardinsporÇarşı taraftar grubundan yapılan açıklama şöyle;

 

''Bilindiği üzere Mardin'de futbol ile alakalı hareketli günler yaşanmaktadır.

 

Bizler de Mardin Çarşı Taraftar Grubu olarak gelişmeleri yakından izlemekteyiz. Mardin'de en çok taraftara ve üyeye sahip oluşum olarak buradan açık bir şekilde ifade etmek isteriz ki; "bizler herhangi bir derneğe üye değiliz, herhangi bir şahsın sözü ile hareket etmiyoruz" Sosyal medya başta olmak üzere, başka mecralarda bizim adımıza konuşan hiç kimsenin görüşleri bizleri bağlamamaktadır. Mardinspor'un en zor günlerinde bile hiçbir şekilde en ufak bir menfaat beklemeden Mardin Çarşı Taraftar Grubu olarak tribünde yerimizi aldık. En zor süreçlerde herkes köşesine çekilmiş iken, bizler takımın bulunduğu konuma bakmaksızın tribünleri doldurarak takımımızın yanında olduk. Onca Cefa çektikten sonra varsa bir Sefa oda bizim hakkımızdır. Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş'ın bu konuda bizlerin fikrini alması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Buradan bir kez daha belirtmek isteriz ki, Mardinspor'un geleceği adına elini taşın altına koymak isteyen, aklı selim ve takımın menfaatlerini sürdürebilecek olan yönetim kim olursa olsun desteğimizi açık bir şekilde vereceğiz.

 

Büyüklerimizden bize miras kalan tek sevdamız Mardinspor'un bayrağını ve ismini en üst seviyede dalgalandıracak olan herhangi bir yönetimin arkasında duracağız ve destekleyeceğiz. Yıllardır köşelerine çekilmiş takım için herhangi bir şey yapmıyorken menfaat söz konusu olduğunda çıkıp bizim adımıza açıklama yapan hiç kimseyi tanımadığımızı açıkça söylüyoruz.

Mardin Çarşı Taraftar Grubu Liderleri İbrahim Ertakgöz - Veysel Aydınoğlu...''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MARDİN ÇARŞI TARAFTAR GRUBUNDAN DUYURU
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00