MARDİN EMNİYETİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarının katıldığı kan bağışı kampanyasına ,Mardin Valisi Demirtaş'tan destek geldi.

Mardin 12.04.2022 14:02:00 0
MARDİN EMNİYETİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkındaki Türk Kızılay Artuklu Kan Bağışı Merkezi'nde ramazan ayı dolayısıyla iftardan sonra gerçekleşen etkinlikte Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile merkezi ziyaret ederek İl Emniyet Müdürlüğü personelinin kan bağışı kampanyasına verdikleri destek ve gösterdikleri duyarlılık için teşekkür edip haftalarını kutladı.

 

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, çok sayıda polis memuru, amir ve şube müdürü bir araya gelen Vali Demirtaş, Türk Kızılay Artuklu Şube Başkanı Şehmus Arı’dan ziyaretiyle destek verdiği kan bağışı kampanyası ve Kızılay Kan Merkezi’nin il genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Kan bağışı kampanyasına katılan emniyet mensuplarını ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, emniyet müdürlüğünün hafta kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

 

“Bugünde polis arkadaşlarımız Kızılay kan merkezinde kan veriyorlar. Başta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm polis arkadaşlarımızın hem polis haftasını kutluyorum hem de kan bağışında bulundukları içinde kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok yararlı bir hizmeti de başlatmış olacaklar”

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla kan bağışında bulunduklarını aktaran İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ise, kan bağışına İl Jandarma Komutanlığını davet etti.

 

Yapılamayan tek ilacın kan olduğunu dile getiren Türk Kızılay Artuklu Şube Başkanı Şehmus Arı da Emniyet Müdürlüğünün kan bağışından dolayı Türk Kızılay’ı adına teşekkür etti.

 

Etkinlik; Emniyet mensuplarının bağışta bulunarak Kan Bağışı Merkezi'nin stoklarına katkı sağlamasının ardından Türk Kızılay’ının bağış sonrası ikramlarıyla son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00