MARDİN FOSFATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CEVDET UZUNKÖPRÜ;''BAŞKA MARDİN SPOR YOK!''

Antalya’da kamp yaparak .2.devreye hazırlanan Mardin Fosfat spor takımının teknik direktörü Cevdet Uzunköprü 1.yarı değerlendirmesine yönelik yaptığı açıklamada çok önemli konulara değindi.

Mardin 20.01.2021 15:27:00 0
MARDİN FOSFATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CEVDET UZUNKÖPRÜ;

 Antalya’da kamp yaparak .2.devreye hazırlanan Mardin Fosfat spor takımının teknik direktörü Cevdet Uzunköprü 1.yarı değerlendirmesine yönelik yaptığı açıklamada   çok  önemli konulara değindi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, çim, açık hava ve doğa

Mardin Fosfatspor Teknik direktörü Cevdet Uzunköpru yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; ’Uzun bir aradan sonra tekrardan profesyonel lige yükselmiş olan takımımıza sezon öncesi yönetimin belirlediği hedef olarak ligde kalmak ve üst sıraları kovalamak adına genç ve dinamik bir ekip oluşturmaya çalıştık. Bunun neticesinde takımımız 21 puan toplayarak Play Off potasından sadece 3 puan uzaktadır.Malesef oynadığımız ve puan kaybettiğimiz  bazı maçlarda  özellikle vurgulamak isterim ki  çok bariz ve ciddi şekilde  hakem hataları ile karşılaştık. Bunun sonucu olarak ligde  ilk 3 sıra olmamız gerekirken ilk devreyi arzulamadığımız bir yerde  bitirdik.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, çim ve açık hava

Devre bitimi ile takımımızdan 10  oyuncumuz ile yolları ayırmış  bulunmaktayız. Bunlardan bazı oyuncularımız kendi istekleri ile takımdan ayrılmak istediklerini tarafımız iletmişlerdir. Diğer oyuncularımız ise Yönetim Kurulu ile görüşerek sözleşmelerini karşılıklı olarak fesih etmişlerdir. Takımımıza emeği geçen ve katkısı olan bu oyuncularımıza canı gönülden teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, spor yapan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Son oynadığımız Halide Edip Adıvar maçından sonra takımımıza 4 gün izin vermiştik.11 Ocak tarihinde Mardin’de toplanıp ikinci yarı hazırlıklarına birinci etap kampı ile başladık. Oyuncularımızın ikinci yarıya daha sağlıklı ve güçlü şekilde hazırlamak üzere Antalya Lara’da 10 günlük 2.etap kampına başladık. Kampımızda 4 hazırlık maçı yapmayı planlamıştık.Bunlarin ikisini oynamış bulunmaktayız.Kendi liglerinin güçlü takımlarından Aksarayspor ile 0-0  berabere kaldık. İkinci ligin güçlü ekiplerinden Kırklarelispor ile de aynı skorla berabere kaldık.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, spor yapıyor ve açık hava

Kampımız 26 Ocak’ta sona erip  karayolu ile ilk maçımız olan   TOKAT deplasmanına  gideceğiz.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, spor yapan insanlar ve açık hava

İlk devrenin bitiminden sonra takımdan ayrılan oyuncularımız yerine ve önceden eksikliğini hissettiğimiz mevkilere oyuncu transferi  sürecinde kamp öncesinde ve içerisinde başlamış bulunmaktayız.

 

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki  futbol takımları için devre arası transfer dönemi  çok zorlu ve  sancılı bir süreçtir, bunun nedenleri arasında maddi sıkıntılar ve oyuncuların istediği yüksek rakamları sayabiliriz. Maalesef hiçbir takım oynayan oyuncusunu bırakmak istemiyor.Bu da çok doğal bir süreçtir. Talip, olduğumuz oyucuların bonservis bedelleri ve istemiş oldukları ücretler çok yüksek olup,bizim gibi maddi açıdan zor durumda olan,ve hiçbir ek geliri bulunmayan külüpler adına zorlu bir dönemdir.Bu gerçekler ışığında Yönetimimizin almış olduğu karar istinaden takımımıza gelecek vadeden 5 amatör gencimizi takımımıza katmış bulunmaktayız.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, çim, açık hava ve doğa

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki başka Mardin spor Yok. Bunun bilincinde olan ve takımına sahip çıkan ,yüreğini ortaya koyan, her zaman da her platformda bunu gösteren bir ekibe  sahibim. Daha önceki yıllarda büyük bir  şerefle ve gururla  bu formayı taşıyan ve emek veren yardımcılarımla, beraber hedefe ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce de belirttiğim gibi transfer süreci çok zorlu ve sancılıdır., alınacak her oyuncu çok titiz yapılan araştırmalar ve derin süzgeçlerden geçirilerek değerlendirilmektedir. Hiç bir Hoca bindiği  dalı kesmez.Takıma faydası olması düşünülen ,dinamik, karakterli ,başarıya aç gelişmeye açık oyuncuları hiçbir hoca istememezlik yapmaz.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve açık hava

Yapılan tüm transferler maddi imkanlarımızın elverdiği ölçüde teknik heyet ve Yönetim Kurulu ortak kararları sonucunda yapılmaktadır.Sözlerimin başında dediğim gibi’’BAŞKA MARDİNSPOR YOK!’’Dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, gökyüzü, çim, şort ve açık hava

 

ARTUKLUHABER AJANSI-ANTALYA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07