MARDİN FOSFATSPOR YÖNETİMİNDEN ''İSTİFA''AÇIKLAMASI
Mardin Fosfatspor Yönetiminden yapılan kamuoyu açıklaması ile Kulüp Başkanı . Abdulkerim ÜNER ve Yönetim Kurulunun istifa edecekleri yönündeki söylemlere itibar edilmemesi istendi.
Mardin Fosfatspor Yönetiminden yapılan kamuoyu açıklaması ile Kulüp Başkanı . Abdulkerim ÜNER ve Yönetim Kurulunun istifa edecekleri yönündeki söylemlere itibar edilmemesi istendi.
Mardin Fosfatspor yönetiminden yapılan kamuoyu açıklaması şöyle:
''Dünden bugüne bazı sosyal medya hesaplarında aslı olmayan sadece dedikodudan ibaret olan Kulüp Başkanımız Sn. Abdulkerim ÜNER ve Yönetim Kurulu istifa edecek yönündeki söylemlere ve yalan haberlere itibar etmeyiniz.
HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.
Kulübümüzün zarar görmemesi için resmi hesabımız dışında çıkan haber ve paylaşım kulübümüzün görüşü olmayıp gerçeği yansıtmamaktadır.
Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam ettiğimizi spor kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.''Denildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
2
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
3
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
4
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
5
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
6
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
7
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
8
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
9
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
10
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
11
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



