MARDİN İL MEM ALİ EYÜPKOCA'DAN ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Artuklu Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Mardin 11.08.2024 13:07:00 0
MARDİN İL MEM ALİ EYÜPKOCA

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Artuklu Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

 

Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesinde DYK'leri ziyaret eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca; öğrencilerimizle sınıflarda hasbihal etti. Ardından okulun pansiyonunda incelemelerde bulunarak ilçe müdürü Mehmet Emin Duyan ve okul yöneticilerinden bilgi aldı.

 

        Akabinde sonra Artuklu Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçerek okul bünyesindeki atölyeleri ve sınıfları ziyaret edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okula ait olan Sabancı Mardin Kız Yurdu'nda incelemelerde bulundu.

 

      Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca  Ziyaret ettiği okul Yöneticilerine  gayretli çalışmaları için teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor