MARDİN İL MEM ALİ EYYÜPKOCA'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mesaj yayınladı.

Mardin 30.08.2024 14:46:00 0
MARDİN İL MEM ALİ EYYÜPKOCA

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mesaj yayınladı. Ali Eyyüpkoca mesajında;   

 

‘’Millî egemenlik, birlik ve beraberlik, anlayış ve idealimizin eseri olan 30 Ağustos Zaferi'nin 102'inci yıl dönümünü milletçe kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

102 yıl önce İstiklal Harbimizde Büyük Taarruz ile zafere ulaştığımız 30 Ağustos, milletimizin kendisine biçilen esaret gömleğini yırtıp attığı, ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından ve vatanından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya gösterdiği büyük bir şahlanıştır.

Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir.

Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum'' Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12