MARDİN İL MEM ALİ EYYÜPKOCA'DAN ARTUKLU İLÇESİN DE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, Artuklu İlçe Müdürü Mehmet Emin Duyan ve Şube Müdürü Aykut Kurtoğlu, Artuklu ilçesindeki bir dizi okulu ziyaret ettiler.

Mardin 2.10.2024 16:50:00 0
MARDİN İL MEM ALİ EYYÜPKOCA

 Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca, Artuklu İlçe Müdürü Mehmet Emin Duyan ve Şube Müdürü Aykut Kurtoğlu, Artuklu ilçesindeki bir dizi okulu  ziyaret ettiler.

 

Ziyaret programı kapsamında, Yenişehir İmam Hatip Ortaokulu, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz İlkokulu, Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ve İstasyon Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler.

 

Öğrencilerimizle bir araya gelen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca: "Bu yılki yolculuğunuzda geldiğiniz noktayı görmek beni çok mutlu ediyor. Her birinizin gayretleri, ülkemizin geleceği için son derece kıymetli. Eğitim, her zaman en önemli yatırımımızdır ve birlikte çalışarak daha büyük başarılara ulaşabileceğimize inanıyorum. Bu dönemde hedeflerinize ulaşmanız için gereken her şeyi yapmanızı temenni ediyorum. Hepinize sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum." şeklinde konuştu.

 

Ardından, okul binalarında ve pansiyonlarda incelemelerde bulunan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca , okul yöneticilerinden detaylı bilgiler aldı. Öğretmenlere ve okul yöneticilerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


31.9° / 20.2°
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41