MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Artuklu İlçesinde okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mardin 6.03.2023 11:44:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Artuklu İlçesinde okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu Özel Eğitim Okulu ve Adalet İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti. 

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, ziyareti esnasında öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantılarda, okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak ihtiyaç duydukları her konuda öğretmenlerin yanında olunacağını belirten İl Müdürü Demir ; "Değerli meslektaşlarım, sizler geleceğimizi inşa ediyorsunuz. Bugün aklına ve kalbine dokunduğunuz her bir evladımız, yarınımızda önemli bir yere sahip. Biliyoruz ki sizler bu bilinçle gayret ediyor, emek veriyorsunuz. Fikir alışverişi ve yeniliklere açık bir tutumla eğitim öğretimin her aşamasında yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizler, fikirleriniz ve emekleriniz bizim için çok önemli. Hepinize teşekkür ediyor ve yeni dönemde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Okul idarecileri ve öğretmenlere emekleri için teşekkür eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00