MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ÖMERLİ İLÇESİNDE OKULLARI ZİYARET ETTİ
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ömerli ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla bir dizi ziyarette bulun
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ömerli ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Ömerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adnan Çiftçi ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ilçe de bulunan İkipınar İlkokulu, Kaynakkaya İlkokulu, Fıstıklı İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Ömerli Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu, Mehmet Kavak Anadolu Lisesi, Ömerli Anadolu Lisesi ve Ömerli Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı.
Ziyareti esnasında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Demir , "Sevgili çocuklar, sizler bizim aydınlık geleceğimizsiniz. Bizim asıl amacımız ve tüm çabamız sizin en iyi şekilde eğitim almanızı sağlamak. İstiyoruz ki araştıran, sorgulayan, doğruyu bulmak ve savunmak için çalışan, erdemli fertler olarak ülkemize ve dünyamıza yepyeni güzellikler katın. İyi niyetlerinizi ve değerli hayallerinizi çalışma ve sabırla birleştirince çok büyük, önemli ve güzel işler yapabileceğinizi biliyor; size inanıyoruz. Lütfen siz de kendinize ve öğretmenlerinize güvenerek gayret etmeye devam edin." ifadelerinde bulundu.
Öğretmenler ile öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda ise "Değerli meslektaşlarım, öğrencilerimizin hem akademik hem de ahlaki gelişimleri için göstermiş olduğunuz kıymetli çabanın farkındayız. Emek ve fedakârlıklarınızın paha biçilemez olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimiz adına atacağınız her adımda, tüm gücümüzle yanınızda olacağız." diyerek öğretmenlerimize teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ
-
1
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
2
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
3
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
4
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
5
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
6
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
7
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
8
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
9
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
10
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
11
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



