MARDİN İL MEM MURAT DEMİR PANSİYONE ÖĞRENİLER İLE İFTAR AÇTI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Mardin Fen Lisesini ziyaret ederek okulun pansiyonunda kalan öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu.

Mardin 15.04.2023 10:09:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR PANSİYONE ÖĞRENİLER İLE İFTAR AÇTI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  Mardin Fen Lisesini ziyaret ederek okulun pansiyonunda kalan öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu. Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin Duyan ile birlikte Mardin Fen Lisesini ziyaret ederek pansiyonda kalan öğrenciler ile birlikte iftarını açtı.

 

Öğrenciler , öğretmenler  ve okul idarecileri ile  birlikte dua ederek orucunu açan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrenciler ile  uzun uzun sohbet etti.

 

 Öğrencilerin ders durumlarını, sınavlara dair motivasyon ve kaygılarını, pansiyonda nasıl zaman geçirdiklerini, anılarını, öneri ve isteklerini bizzat öğrencileriden  dinledi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Sevgili Gençler, bugün burada sizlerle birlikte iftar yapmak benim için çok anlamlı. Bundan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İstiyoruz ki en güzel, en donanımlı, en erdemli fertler olarak yetişin ki ülkemiz ve insanlık adına büyük güzelliklere imza atın. Sabır, umut ve gayretle çalışarak ileride olmayı umduğunuz yerlerde mutlu olun ve mutlu edin. Hayaller kurun, hedefler belirleyin, projeler üretin, deneyin ve tekrar deneyin. Hem ferdi olarak hem de ekip olarak çalışarak yenilikleri kovalayın. Özgüveniniz yüksek olsun, hayalleriniz hep tazeliğini korusun, şevkinize şevk katarak ilim ve bilim yolunda ilerleyin. Güzel ahlakınız ve sağlam karakterinizle de tüm insanlığa faydası dokunacak hayırlı işlere öncülük edin." ifadelerini kullandı. Öğretmen ve idarecilerimize öğrencilerimiz adına yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden İl Müdürü  Demir , çalışmalarında kendilerine başarı  ve kolaylıklar diledi.

 

 

ARTUKLU HABE AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07